İhh Genel Başkanı Yıldırım Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İhh Genel Başkanı Yıldırım Açıklaması

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, "İsrail ile mücadele ediyoruz ve Allah'ın izniyle etmeye devam edeceğiz" dedi.

21.02.2015 01:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım,  "İsrail ile mücadele ediyoruz ve Allah'ın izniyle etmeye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) dinlenme tesislerinde iş adamlarıyla bir araya gelen Yıldırım, kendilerinin siyonizm için bir tehdit olduğunu ifade etti.

Bütün zalimlere karşı tehdit olmaya devam edeceklerini belirten Yıldırım,  şöyle konuştu:

"İsrail ile mücadele ediyoruz ve Allah'ın izniyle etmeye devam edeceğiz. Bütün zalimlere karşı bunu sürdüreceğiz. Peki gücümüz nedir. Gücümüz doğruluktur. Sözünde, işinde ve amelinde doğru olmaktır. Allah'ın nazarında doğru olunmalıdır. Ayak oyunlarına girmezseniz, aranızda muhalefete düşmezseniz, sadece Allah'tan korkarsanız hiçbir şey olmaz."

İş adamlarına yardım yapmaları konusunda çağrıda bulunan Yıldırım, Müslümanların vermeyi öğrendiği takdirde Filistin ve Doğu Türkistan'ın kurtulacağını dile getirdi.

Yıldırım, Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybeden Adıyamanlı Fahri Yaldız adına kentte öğrenci yurdu yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İhh Genel Başkanı Yıldırım Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement