İhlas Doğu Anadolu Bölgesi 2014 Hedeflerini Belirledi - Son Dakika
Yerel

İhlas Doğu Anadolu Bölgesi 2014 Hedeflerini Belirledi

İhlas Doğu Anadolu Bölgesi 2014 Hedeflerini Belirledi

Doğu Anadolu Bölgesi,Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama çalışanları, Erzurum Bölge Temsilciliği'nin ev sahipliğinde düzenlenen, ‘2013 yılı Değerlendirme ve 2014 Yılı Hedef Belirleme Toplantısı’nda bir araya geldi.

05.02.2014 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Anadolu Bölgesi, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama çalışanları, Erzurum Bölge Temsilciliği'nin ev sahipliğinde düzenlenen, '2013 yılı Değerlendirme ve 2014 Yılı Hedef Belirleme Toplantısı'nda bir araya geldi.

Bölge yöneticileri, Türkiye gazetesi dağıtım personeli, İhlas vakfı yöneticileri, pazarlama ve tanıtım uzmanları, mağazalar, servis çalışanlarının hazır bulunduğu geniş katılımlı ve oldukça coşkulu geçen toplantıda 2013 yılı başarılı personelleri ödüllendirildi.

Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Erzurum Bölge Temsilcisi Cumali Geleri'nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Erzincan Bölge Temsilcisi Turgut Güner, Bölge iş geliştirme uzmanı Suat Ateş ve Kasım Gürgür, Aslan Coşğun, il sorumluları; Yusuf Baş, Cemalettin Önder, Yusuf Akkan, Sönmez Kişi'nin yanı sıra Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama tüm bölge çalışanları katıldı.

MEB Hizmetiçi Eğitim Merkezi'nde düzenlenen, Toplantının açış konuşmasını yapan Bölge Temsilcisi Cumali Geleri, Doğu Anadolu'da 10 yıldan beri görev yaptığını belirterek, bölgede genç ve dinamik bir ekiple çalıştığı için kendisini şanslı hissettiğini söyledi. Bu tür organizasyonların amacının, geçmiş yılın muhasebesini yaparak, başarılı takım çalışmasını teşvik etmek olduğunu belirten Geleri, şunları söyledi; "Bu toplantıda, 2014 yılında bölgemizin hedeflerini belirlemek, değişen piyasa şartlarını iyi okumak ve uygun stratejileri paylaşmak amacıyla yılda bir kez geniş katılımlı toplantılar düzenliyoruz. Öncelikle bu müesseseleri kuran değerli büyüğümüz Enver Ören abimizi rahmetle bir kez daha anıyor, aynı hedeflere bizleri koşturan Mücahit Ören ağabeyimize de teşekkürlerimizi arz ediyorum. Ayrıca gece gündüz doğu Anadolu'nun zorlu iklim şartlarında azimle çalışan arkadaşlarıma, her türlü fedakarlığı gösteren ailelerinize, evlatlarınıza teşekkür ediyorum. Özellikle bizleri evlerinde ağırlayan müşterilerimize, Yine yıllarca işyerlerinde bizleri güler yüzle ağırlayan ve bizler destek veren Türkiye gazete abonelerimize teşekkürlerimizi arz ediyorum. 2013'de çok başarılı işler yaptık. Yıllık hedeflerimiz büyük oranda gerçekleştirdik. Erzurum'un yanı sıra Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır'da Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama birimlerinde görev yapan 120 arkadaşımızla 2014 yılının büyük hedeflerini konuşacağız."

"BAŞARININ SIRRI BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE İHLASLA ÇALIŞMAK"

Konuşmasında, 2013 yılıyla ilgili verileri grafiklerle aktaran Cumali Geleri, "Abone sayımızı yaklaşık yüzde 40 artırdık. Sağlık sistemleri ürünlerimizin satışında yüzde 35, Ev aletleri ve mağaza cirolarımızı yüzde 30, Personel sayımız yine yüzde 20 civarında arttı. Servis hizmet kalitemizi, müşteri odaklı çalışma yaparak her müşterimiz ile birebir görüşmek suretiyle memnuniyetini sağladık. "dedi.

Geleri, yaptığı konuşmada başarının sırlarını da örneklendirerek anlattı; "Başarının sırrı birlik ve beraberliğimizdir, bu sermayeye çok iyi sahip çıkmalı, birbirimizi çok sevmeliyiz. Ben değil biz şuuruyla hareket etmeliyiz. Tatlı dil Güleryüz ile hizmet etmeli, dürüstlük şiarımız olmalıdır. İşimizde, yaşantımızda ve hizmetimizde heyecanımızı kaybetmemeliyiz, işine ve evine giderken koşuyor olmalı, teknoloji ve sürat çağında bilgimizi sürekli yenilemeliyiz. Büyük hedeflerimiz olmalı, bu hedeflerde öncelik ailemize daha iyi şartlar sağlamak, işimizde ve çevremizde vazgeçilmez insan olmaktır. Yaptığımız faaliyet de öncelik insanların duasını, teşekkürünü almak olmalıdır. Bir insanın daha dünya ve ahiretini kurtarmasına vesile olmalıyız. "Lisanı hal, lisanı kalden entaktır" emrinden hareketle her işimizde örnek insan olmalıyız. Şeklinde konuştu.

Erzincan bölge temsilcisi Turgut Güner'de programda etkili bir konuşma yaptı. Güner konuşmasında; Hakkın rahmetine kavuşan, Enver ören abinin hayatından örnekler anlatarak iyi insan olmayı vurguladı. Güner, "Holdingimizin 44 yıllık marka değeri var. Her evde en az 2 adet İhlas markalı ürün bulunuyor. Ev aletleri üreten fabrikamız ve dağıtım filomuz, borsada işlem gören 6 kurumsal şirketimiz, 44 yaşındaki Türkiye Gazetesi'nin aboneleri bize güç veriyor" dedi.

Daha sonra gazete dağıtım müdürleri; Zekayi Bayrak ve Erkan Yenice gazete abone hedefleri konulu bir sunum yaptılar. Pazarlama müdürleri Ümit Gülaçtı, Murat Demirbüken, Hamza Kayraldağ, Temel Narmanlı,Şenol yıldız müşteri ilişkileri ve iletişimin önemini anlattılar. Servis müdürleri Şeref Coşğun ve Hasan Aslan ipaş sisteminde müşteri memnuniyetini ölçme ve değerlendire, mağaza müdürleri Osman Yaba ve Sedat Solakoğlu mağazacılıkta yapılan ürün yeniliklerini anlattılar.

"HEDEF CİRO; 1 MİLYON, ABONE ARTIŞI; YÜZDE 50"

Konuşmasının son bölümünde 2014 yılındaki hedeflerinden de söz eden Cumali Geleri sözlerini şöyle tamamladı; "Abone sayımızı yüzde 50 oranında artırmak, aylık 1 milyon ciroya erişmek, 200 kişiye iş imkanı sağlayan ciddi eğitimli bir kadro kurmak öncelikle hedeflerimizdir. İşlerimizin büyümesi alttan yetişen arkadaşlara imkan tanınması ve yetki verilmesi demektir. Kim işine sahip çıkarsa iş onundur."

Toplantının ardından başarılı personeller, plaket, başarı belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi, Bölge Temsilcisi Cumali Geleri tarafından il sorumluları ve büro müdürlerinden yıllık hedefleri alındı. Toplantının ardından toplu halde öğle yemeği yenildi.

2013 YILINDA DERECEYE GİREN BAŞARILI İHLAS PERSONELİ;

Bölge 1. Ofis müdürü Erkan Yenice, dereceye giren birim sorumluları, Kasım Gürgür, Yusuf Akkan, Sedat Solakoğlu, Zekayi Bayrak, Bölge 1. satış personeli; Emine Haşıloğlu, dereceye girenler; Murat Sezer, Hamdi Öncü, Şenol Yıldı, Özcan Yeşil, Cemalettin Önder, Bekir Aktın, Selami Akbulut, Rıdvan Şanlıoğlu, Subutay Aydın, Mahmut ilhan, Gülistan Örki, Hatice Koç, Erhan Alkan, İsmail Ay, abone 1.si Selami Demirtaş, Cihan Şanlıoğlu'na plaket ve başarı belgesi takdim edildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhlas Doğu Anadolu Bölgesi 2014 Hedeflerini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement