İlkokul öğrencileri, 2 yetimin bir yıllık masrafını üstlendi - Son Dakika
Güncel

İlkokul öğrencileri, 2 yetimin bir yıllık masrafını üstlendi

İHH İnsanı Yardım Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Eğitim-Bir-Sen paydaşlığında yürütülen "İyilikte Yarışan Sınıflar" ile "Yetim Kardeşim" projeleri kapsamında Çubuk Atatürk İlkokulu öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri parayla 2 yetimin bir yıllık...

10.11.2022 16:13  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İHH İnsanı Yardım Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Eğitim-Bir-Sen paydaşlığında yürütülen "İyilikte Yarışan Sınıflar" ile "Yetim Kardeşim" projeleri kapsamında Çubuk Atatürk İlkokulu öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri parayla 2 yetimin bir yıllık masrafını üstlendi.

Projeler kapsamında öğrencilerin harçlıklarından biriktirdiği 6 bin lira, Çubuk Atatürk İlkokulu Müdürü Yasemin Pelit tarafından Çubuk İHH İnsanı Yardım Vakfı Başkanı Abdülhamit Ateş'e teslim edildi.

Yetim çocuklarının bilgilerinin olduğu belgeyi Pelit'e teslim eden Ateş, öğrencilerin çok büyük ve önemli bir çalışmaya imza attıklarını söyledi.

Öğrencilerin ilçede örnek olduğunu vurgulayan Ateş, "Sizleri tebrik ediyorum. Bugünden sonra birisi Türkiye'den, birisi de Filistin'den olmak üzere iki kardeşiniz oldu." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç ise minik öğrencilerin kocaman kalpleri olduğuna işaret ederek, "Artık sizin 2 yetim kardeşiniz var. Bu güzel ve örnek davranışınızdan dolayı önce sizleri, sonra da öğretmen ve ailelerinizi tebrik ediyorum. Allah hayrınızı kabul eylesin." diye konuştu.

İlkokul öğrencileri, 2 yetimin bir yıllık masrafını üstlendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İlkokul öğrencileri, 2 yetimin bir yıllık masrafını üstlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement