İş Sağlığı Güvenliği Çalışanları Nasıl Teşkilatlanacaklarını Bursa'da Tartışacak - Son Dakika
Ekonomi

İş Sağlığı Güvenliği Çalışanları Nasıl Teşkilatlanacaklarını Bursa'da Tartışacak

İş Sağlığı Güvenliği Çalışanları Nasıl Teşkilatlanacaklarını Bursa\'da Tartışacak

Bursa İş Sağlığı Güvenliği Derneği (BİGDER) tarafından 1 Eylül 2013 Pazar günü "iş sağlığı ve güvenliği çalışanları nasıl örgütlenmeli" konulu çalıştay düzenleniyor.

29.08.2013 15:15

Bursa İş Sağlığı Güvenliği Derneği (BİGDER) tarafından 1 Eylül 2013 Pazar günü "iş sağlığı ve güvenliği çalışanları nasıl örgütlenmeli" konulu çalıştay düzenleniyor.

Beşevler Pazarı altındaki Dernekler Yerleşkesi binasında yapılacak çalıştaya Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Denizli ve Antalya İSG Dernek Başkanları ile yöneticileri konuşmacı olarak katılacak. Çalıştayta iş sağlığı ve güvenliği çalışanlarının mesleki anlamda nasıl hareket edeceği ve teşkilatlanmanın nasıl olacağı ele alınacak.

Çalıştay www.osgbtv.com web adresinden canlı olarak yayınlanacak. Ortak tartışmaya facebook üzerinden interaktif olarak katılabilinecek. Çalıştaya katılanlar nasıl bir örgütlenme arzu ettiklerini ifade ederken, toplantı sonrasında da bulundukları yerden online düzenlenecek ankete iştirak edebilecek.

Türkiye'de iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri alanında çalışan 100 bin kişi olduğunu, fakat bunların sadece yüzde 4-5'lik kısmının teşkilatlandığını ifade eden Bursa İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği Sema Özkan, "Çalıştayımızda mesleki anlamda birlik ve beraberliğimizi ele alacağız. Biz iş sağlığı ve güvenliği alanında hizmet verenlerin bir araya gelmesi, bu konunun işyerleri başta olmak üzere toplumumuzda iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarının daha yaygın bilinmesine katkısı olacaktır" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İş Sağlığı Güvenliği Çalışanları Nasıl Teşkilatlanacaklarını Bursa'da Tartışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement