Otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti

06.11.2025 21:19

Kahramanmaraş'ta yolun karşısına geçmeye çalışan 8 yaşındaki Güney Kayabaşı'ya otomobil çarpması sonucunda çocuk hayatını kaybetti. Kaza yerinde toplanan vatandaşların darbettiği sürücüyü polisler kurtarıp, bölgeden uzaklaştırdı.

Kahramanmaraş'ta yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı 8 yaşındaki Günay Kayabaşı olay yerinde yaşamını yitirdi. Öfkeli kalabalık, otomobil sürücüsünü darbetmeye çalıştı.

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KÜÇÜK KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, akşam saatlerinde Namık Kemal Mahallesi Hacı Murat Caddesi'nde meydana geldi. B.B. yönetimindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Güney Kayabaşı'na Çarptı. Kız çocuğu metrelerce savrulurken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Güney Kayabaşı'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

VATANDAŞLAR SÜRÜCÜYÜ DARBETTİ

Aşırı hızlı olduğu öne sürülen sürücü B.B. ise çevrede toplanan vatandaşlar tarafından darbedildi. Polis ekipleri tarafından öfkeli kalabalığın elinden kurtarılan B.B., bölgeden uzaklaştırıldı. Daha sonra polis merkezine götürdü. Güney Kayabaşı'nın cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 35aya595 35aya595:
    A101 marketlerin ve cadde üzerindeki büyük marketlerin önüne. set yapılması gerekmektedir cünkü ufak cocuklarımız markette gidiyorlar hız yapamasınlar yavaş gitsinler allah rahmet dylesin ailesine ve anne babasına sabır versin 16 0 Yanıtla
  • Fırat Altunufağı Fırat Altunufağı:
    Amasız fakatsız sürücü kusurludur. Bir çocuğu öldürecek kadar hızlı gidiyorsan hatalısın. 6 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement