Kamu-stk-medya İşbirliği Diyalog Semineri Samsun'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kamu-stk-medya İşbirliği Diyalog Semineri Samsun'da Yapıldı

Kamu, Sivil Toplum Kuruluşları ve Medya İşbirliği için ‘Diyalog Semineri’ Samsun’da bir otelde düzenlenen program ile gerçekleşti.

09.09.2015 12:46

Kamu, Sivil Toplum Kuruluşları ve Medya İşbirliği için 'Diyalog Semineri' Samsun'da bir otelde düzenlenen program ile gerçekleşti.

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Sivil Toplum Diyaloğu Programı kapsamında 2 gün devam edecek Kamu, Sivil Toplum Kuruluşları ve Medya İşbirliği Diyalog Seminerinin ilk ayağı bugün gerçekleşti. Diyalog programına Vali Yardımcı Osman Nuri Topaloğlu, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve medya kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Diyalog programı, anlamak, anlatmak ve anlaşmak konulu panel ile başladı. Panele Avrupa Birliği Bakanlığı AB İşleri Uzmanı Zerrin Keskin Moderatörlük yaptı. Panelde Bilkent Üniversitesi Konuk Öğretim Elemanı, Yönetmen Andreas Treske, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Prof. Dr. Abdülrezak Altun ve Gazeteci, Yayıncı Zeynel Lüle, konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacılar, panelde kendi uzmanlık alanlarına göre kamu, STK, kamu ve medya işbirliğinde nasıl daha iyi diyalog sağlanır konusu hakkındaki bilgilerini aktardılar. Panel, konuşmaların ardından soru-cevap kısmı sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kamu-stk-medya İşbirliği Diyalog Semineri Samsun'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement