Karacabey'e Spor Salonu - Son Dakika
Yerel

Karacabey'e Spor Salonu

Karacabey\'e Spor Salonu

Bursa'nın Karacabey Belediyesi tarafından Esentepe okullar bölgesine yapılacak kapalı spor salonunun temeli törenle atıldı.

29.05.2013 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Karacabey Belediyesi tarafından Esentepe okullar bölgesine yapılacak kapalı spor salonunun temeli törenle atıldı.

Kaymakam Ahmet Yurtseven ile çok sayıda yetkili ve ve öğrencilerin katıldığı temel atma töreni Karacabey Güreş Takımı sporcularının gösterileriyle başladı. Törende konuşan Belediye Başkanı Ergün Koç, 1 milyon 600 bin liraya mal olması beklenen spor salonunun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edileceğini ifade ederek, "Bunlar olması gereken şeyler. Belki bugüne kadar geç kalınmıştır ama 'zararın neresinden dönülürse kardır' diye bir laf vardır. Onun için biz hizmetlerimize devam edeceğiz. Ayağınıza takılan taştan, üzerinize sıçrayan çamurdan biz sorumluyuz, Ergün Koç olarak ben sorumluyum" dedi.

Belediye Başkanı Ergün Koç, Mustafa Erdoğan Parkı'nda da 1700 metrekare alan üzerine basketbol, hentbol, voleybol, tenis, futbol sahalarından oluşacak bir spor kompleksinin yapımına devam ettiklerini, bunun da 29 Ekim'de hizmete açılacağını söyledi.

Konuşmalarına ardından Kapalı Spor Salonu'nun temeli atıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacabey'e Spor Salonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement