Katliam Gibi: 21 Ölü, 59 Yaralı! - Son Dakika
Güncel

Katliam Gibi: 21 Ölü, 59 Yaralı!

Katliam Gibi: 21 Ölü, 59 Yaralı!

Hatay, Muş, Malatya, Trabzon, Karabük, Denizli, Çankırı ve Kırıkkale'deki kazalarda 21 kişi öldü, 59 kişi yaralandı.

29.08.2011 07:52  Güncelleme: 12:58

BELEDİYE BAŞKANI TRAFİK KAZASINDA ÖLDÜ

Hatay'ın Samandağ İlçesi'ne bağlı Tekebaşı Belde Belediye Başkanı AK Parti'li 35 yaşındaki İrfan Balıkçı, içinde bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada öldü. Aynı otomobilde 2'si kadın 3 kişi de yaralandı.

Kaza bugün saat 05. 00 sıralarında Harbiye Beldesi Döver Köyü Mevkii'nde meydana geldi. 42 yaşındaki Suphi İstanbullu yönetimindeki Suriye plakalı Mercedes marka otomobil, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Ağır hasar gören otomobilin ön koltuğunda oturan Tekebaşı Belediye Başkanı İrfan Balıkçı, başından aldığı darbeyle olay yerinde öldü. Kazada, sürücü Suphi İstanbullu ve 24 yaşındaki Ayşegül Aydın ve 20 yaşındaki Merve Akpınar yaralandı. Yaralılar Antakya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Başkan İrfan Balıkçı'nın cenazesi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

MUŞ'TA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 5 ÖLÜ 5 YARALI

Muş'un Malazgirt ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Fehmi Çelik idaresindeki 76 AR 923 plakalı otomobil, Refik İnan yönetimindeki otomobille Malazgirt-Aktuzla karayolunun Murat Köprü mevkisinde çarpıştı.

Sürücü İnan ile yanında bulunan Kamuran ve İzzettin İnan kaza yerinde, Serhat İnan ve Hülya Çelik ise Malazgirt Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücü Çelik ile yanındaki Ebru ve Bülent Çelik, diğer araçtaki Cengiz İnan ve Nazmi Kesen, Malazgirt Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Muş Devlet Hastanesine sevk edildi.

MALATYA'DA OTOBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Malatya'da bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı.

Malatya- Kayseri karayolunun 37. kilometresinde meydana gelen kazada, İstanbul-Malatya seferini yapan Musa Yıldırım'ın kullandığı 34 GVS 44 plakalı yolcu otobüsü, tekerinin patlaması üzerine devrildi. Süratli olduğu belirtilen otobüs devrildikten sonra 100 metre sürüklendi. Kazada 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 35 kişi de yaralandı.

TRABZON'DA KAZA : 4 ÖLÜ 1 YARALI

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 4 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Ankara'dan memleketi Trabzon'un Of ilçesine giden Kazım Gürpınar yönetimindeki 06 GZ 663 plakalı otomobil, Akçaabat ilçesi Darıca beldesi yakınlarında, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi nedeniyle yol kenarındaki duvara çarptı. Kazada sürücü Gürpınar (42) ile kardeşi Eyüp Gürpınar (39), Ayşegül Koz (25) ve 1, 5 yaşındaki Muhammet Emin Koz olay yerinde hayatını kaybetti.

Sürücü Gürpınar'ın eniştesi Âdem Koz ve eşi Hülya Koz ise yaralandı. Yaralılar Trabzon'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybedenlerin yarın Trabzon'un Of ilçesi Ağaçseven köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

KAMYONET İLE MİNİBÜS ÇARPIŞTI: 3 ÖLÜ, 6 YARALI

KARABÜK'te, meyve yüklü kamyonet ile minibüsün çarpışması sonucu aynı aileden 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 06.00 sıralarında, Karabük ile Bolu'nun Gerede İlçesi arasındaki karayolunda bulunan Büyük Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan Kastamonu'ya bayram tatili için giden Cemal Öz yönetimindeki 34 PU 9337 plakalı minibüs sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyere çıktıktan sonra yola savrularak karşıdan gelen olan 45 yaşındaki Recep Göktaş yönetimindeki 20 PU 060 plakalı meyve yüklü kamyonet ile çarpıştı. Kazada, minibüs sürücüsü Cemal Öz, Meryem Öz ve Kezban Öz öldü. Aynı araçta bulunan Murat Öz, Recep Öz, Sabri Öz, Mehmet Öz, Hikmet Öz ve kamyonet sürücüsü Recep Göktaş yaralandı. Kaza yerine sevk edilen 112 Acil ekipleri ilk müdahalede bulunduğu yaralıları Karabük Devlet Hastanesi ile Şirinevler Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Soruşturmaya başlandı.

ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 3 KİŞİ ÖLDÜ

Denizli'de, kontrolden çıkarak elektrik diğeğine çarpan otomobildeki 3 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Aktepe Mahallesi Asri Mezarlık yolu üzerinde meydana geldi. Asri Mezarlık'tan Aktepe yönüne giden sürücüsünün kimliği henüz belirlenmeyen 20 U 7874 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada 2 kişi olay yerinde 1 kişi de hastanede hayatını kaybetti. Güvenlik güçleri kazada ölenlerin üzerinden kimlik çıkmadığını, kimlik belirleme çalışması yaptıklarını bildirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÇANKIRI'DA KAZA: 2 ÖLÜ, 6 YARALI

ÇANKIRI'nın Ilgaz ile Kurşunlu ilçeleri arasında dün akşa şarampole yuvarlanan otomobildeki 2 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Ilgaz İlçesi Çörekçiler Köyü yakınlarında meydana gelen kazada İstanbul'dan Samsun yönüne giden Celal Erdoğan yönetimindeki 34 GH 6729 plakalı otomobil dikkatsizlik nedeniyle kontroldan çıktıb. Direksiyon hakimiyetinin kaybolduğu otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada 36 yaşındaki Veli Erdoğan ve 13 yaşındaki Beyza Erdoğan öldü, aynı aileden Burcu, Berkay, İntizar, Duygu, Celal ve Sedat Erdoğan da yaralandı. Yaralılar Çankırı ve Kurşunlu Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

KIRIKKALE'DE TRAFİK KAZASI: 8 YARALI

Kırıkkale'de dün akşam iki otomobilin yoldan çıkarak devrilmesi sonucunda meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; İstanbul'dan Malatya yönüne gitmekte olan Mehmet Kırtekin 34 ZY 4772 plakalı otomobiliyle aşırı hızlı ve hatalı olarak solladığı Ankara'dan Kayseri istikametine giden Bekir Kaya'nın otomobiline yandan çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle iki otomobilinde yoldan çıkarak devrilmesi sonucunda 8 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslar ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ile Kırıkkale Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Katliam Gibi: 21 Ölü, 59 Yaralı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement