Kayseri Bakan Özhaseki'ye Seçim Gezisinde Boyun Yastığı Hediye Edildi - Son Dakika
Güncel

Kayseri Bakan Özhaseki'ye Seçim Gezisinde Boyun Yastığı Hediye Edildi

Kayseri Bakan Özhaseki'ye seçim gezisinde boyun yastığı hediye edildi (HD)ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki 'ye memleketi Kayseri'de Organize Sanayi bölgesindeki seçim gezisi sırasında konuşma yaptığı yatak ve yastık fabrikasında boyun yastığı hediye edildi.

14.06.2018 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Bakan Özhaseki'ye seçim gezisinde boyun yastığı hediye edildi (HD)

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki 'ye memleketi Kayseri'de Organize Sanayi bölgesindeki seçim gezisi sırasında konuşma yaptığı yatak ve yastık fabrikasında boyun yastığı hediye edildi.

Halen Ak Parti 1.sıra milletvekili olan ve 24 Haziran seçimlerinde partisinde Kayseri'den yine 1.sıra adayı gösterilen bakan Mehmet Özhaseki, Kayseri Serbest bölgede iş insanı, DEİK Yönetim Kurulu ve DTİK İcra Kurulu üyesi ve Kayserispor Kulübü başkan vekili Berna lter Gözbaşı'nın fabrikasını ziyaret ederek, burada işçilere hitap etti. Özhaseki, kendisini can kulağıyla dinlmeyen işçilere " Seçime niye gittiğimiz merak ediliyor. Aslına bakarsanız bizim hükümet olarak 1.5 yıllık süremiz daha vardı. Ancak, Ak Parti dışında tüm partiler erken seçim istedi. MHP Genelbaşkanı Devlet B: ahçeli'nin de bunu dillendirmesinin ardından, seçime gitmeyip, 1.5 yıllık süreci tamamlamak, ülkemiz açısından sıkıntılara yol açardı.

Belirsizlik,ekonomimize ve ülkemizin büyümesine, siyasi istikrar açısından sorun yaratırdı. Onun için erkek seçim kararı aldık." dedi. Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini istemeyenlerin, terör belası ile ülkeyi frenlediklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef seçtiklerini söyledi. Özhaseki, " Bakın, PKK, DEAŞ ve FETÖ gibi bölücü örgütlerin sahipleri belli. Bunların arkasında ABD ve AB ülkeleri var. Dertleri Türkiye büyümesin, Recep Tayyip Erdoğan gitsin. Cumhurbaşkanımızı tesbihin başındaki imame gibi görüyorlar. O giderse, Türkiye dağılır diye hesap yapıyorlar " diye sözlerini tamamladı

BAKANA BAYRAM HEDİYESİ BOYUN YASTIĞI

İşçilerin bayramını da kutlayan bakanın bu konuşmasının ardından, dünyada 66 ülkeye çok özel yatak, yorgan ve yastık ihraç eden BRN firmasının sahibi Berne İlter Gözbaşı " Sayın bakanımız görevi geriği otomobille, uçakla, helikopterle çok yolculuk yapıyor. Dinlenmeye de fırsat bulamıyor. O nedenle kendisine işçilerimizin el emeğiyle 2 adet boyun yastığı imal ettik. Bu ziyaretin anısına, bayram hediyemizi kabul edin" dedi. Özhaseki'de kendisi için özel olarak yapılan boyun yastığını boynuna koyup " Gerçekten böyle bir yastığa ihtiyacım var. Almayı düşünüyordum. Benim için hoş bir bayram hediyesi oldu" şeklinde konuştu

Kayseri Bakan Özhaseki\'ye Seçim Gezisinde Boyun Yastığı Hediye Edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Bakan Özhaseki'ye Seçim Gezisinde Boyun Yastığı Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement