Kayseri'de Polis Aracının Şarampole Devrilmesi - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Polis Aracının Şarampole Devrilmesi

Kayseri'de polis aracının şarampole devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Gökmen Adıgüzel'in cenazesi, Gaziantep'te toprağa verildi.

16.05.2013 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de polis aracının şarampole devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Gökmen Adıgüzel'in cenazesi, Gaziantep'te toprağa verildi.

Adıgüzel'in Türk bayrağına sarılı naaşı Kayseri'den alınarak cenaze aracıyla Bahaeddin Nakıboğlu Camisi'ne getirildi. Baba Hanifi Adıgüzel, cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Adıgüzel'in annesi Miyase Adıgüzel ve kardeşlerinin güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Adıgüzel için ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına ailesi ve yakınları ile Vali Erdal Ata, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selami Yetkinşekerci, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanı Cemil Tombul, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya ve Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın katıldı.

Kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşınan Adıgüzel'in cenazesi, Yeşilkent Mezarlığındaki polis şehitliğinde toprağa verildi.

Dört yıllık polis memuru olduğu belirtilen Adıgüzel'in, 6 kardeşin en büyüğü olduğu öğrenildi.

Pınarbaşı-Gürün karayolunun 48. kilometresinde polis aracının şarampole devrilmesi sonucu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Gökmen Adıgüzel olay yerinde şehit olmuş, polis memurları Recep Demirgil ve Bünyamin Atak yaralanmıştı. - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Polis Aracının Şarampole Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement