Kolombiya Fildişi Sahili Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika
Spor

Kolombiya Fildişi Sahili Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Kolombiya Fildişi Sahili Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Kolombiya Fildişi Sahili 2014. Kolombiya Fildişi Sahili Dünya Kupası maçı. Kolombiya Fildişi Sahili maçı ne zaman? Kolombiya Fildişi Sahili maçı özeti.

18.06.2014 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kolombiya Fildişi Sahili Maç özeti. Kolombiya Fildişi Sahili maç özeti. Kolombiya Fildişi Sahili maç özeti Dünya Kupası maçları hangi kanalda? Dünya Kupası maçları sonuçları, Dünya Kupası maçları oyna, Dünya Kupası maçları özetleri, Dünya Kupası maçları fikstürü... Kolombiya Fildişi Sahili 2014. Kolombiya Fildişi Sahili Dünya Kupası maçı. Kolombiya Fildişi Sahili maçı ne zaman? Kolombiya Fildişi Sahili maçı saat kaçta? Kolombiya Fildişi Sahili maçı hangi kanalda? Kolombiya Fildişi Sahili maçı özet. Kolombiya Fildişi Sahili maçı geniş özet. Kolombiya Fildişi Sahili maçı önemli anlar. 19 haziran. Kolombiya Fildişi Sahili maçı özet izle. Kolombiya Fildişi Sahili maçı geniş özet izle Kolombiya Fildişi Sahili maçı önemli anları izle.

Saat: 19.00

Yer: Estadio Nacional

Yayın: TRT 1

Hakem: Howard Webb

Heyecan fırtınası şeklinde başlayan Dünya Kupası'dan ikinci maçlarda adeta final değerinde bir maç var. C Grubu'nda iki mücadeleci takımı Kolombiya ve Fildişi Sahili karşı karşıya geliyor. İşte bu dev kapışmanın detayları.

KOLOMBİYA

Kolombiya Dünya Kupası'nda boy göstermeye diğer ülkelere nazaran daha geç başlamıştır. İlk kez Dünya Kupası elemelerine 1957 yılında katılan Güney Amerika ülkesi, ilk denemesinde başarılı olamamış ve 1958'de İsveç'in ev sahipliği yaptığı turnuvaya katılamamıştır. Kolombiya ikinci denemesinde elemelerde başarılı olmuş ve Şili'de düzenlenen 1962 Dünya Kupası'yla birlikte bu turnuvadaki serüvenine başlamıştır. Şu ana kadar dört kez Dünya Kupası macerası yaşayan Kolombiya en büyük başarısını 1990'da İtalya'da düzenlenen turnuvada yakalamış ve son 16 takım arasına kalmayı başarmıştır. Dünya Kupası ve Kolombiya kelimeleri yan yana geldiğinde ise akıllara oldukça dramatik bir olay gelir. Amerika 1994'te ev sahibi ülke ABD, İsviçre ve Romanya ile aynı grupta mücadele eden Kolombiya gruptan çıkmayı başaramamıştır. Kolombiya'nın defans oyuncusu Andres Escobar, ABD karşılaşmasında kendi kalesine gol atmış ve turnuva bitiminde döndüğü ülkesinde bir uyuşturucu mafyası tarafından infaz edilmiştir. Bu olay futbol tarihinde 'kara leke' olarak adlandırılmaya başlamıştır. Kolombiya Milli Takımı, Arjantin Futbolu'nun önemli ismi Jose Pekerman tarafından çalıştırılıyor. Kadrolarında dünyanın üst düzey liglerinde ve takımlarında forma giyen bir çok silaha sahipler. Defansta Milanlı Zapata, sol kanatta Napolili Zuniga, sağ kanatta James Rodriguez, orta sahada Interli Fredy Guarin, forvet hattında ise Bacca ve Jackson Martinez üçlüsü rakiplerinin gözlerini korkutmaya yetiyor da artıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kolombiya Fildişi Sahili Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement