Kuzeyin Oğlu Gaziantep Üniversitesi'nde - Son Dakika
Yerel

Kuzeyin Oğlu Gaziantep Üniversitesi'nde

Kuzeyin Oğlu Gaziantep Üniversitesi\'nde

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Amfi Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu.

12.06.2014 13:44

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Amfi Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu.

Ünlü sanatçı Volkan Konak, Karadeniz müziğini evrensel müzik formlarıyla buluşturarak, özgün bir yapıda yeniden şekillendiren ve oldukça samimi bir ortamda geçen konsere, 'Dadaloğlu' isimli şarkıyla başladı.

Kendine özgü müzik formatıyla seslendirdiği şarkıların sözlerini de seslendiren Konak, söylediği şarkıların hikayelerini sevenleriyle paylaşarak duygu dolu anlar yaşattı.

Konak, "Sevgili dostlar bu akşam bir yolculuk yapacağız. Gülen gözlerle dost çizgilerle. Biz mesleğimizi yaparken kalbimizi vermeyiz, hayatımızı veririz. Bu akşam sizin eseriniz. Bize inanın çünkü biz insanları ideoloji, kılık, kıyafet, nüfus kağıdı ve bölge olarak birbirine tokuşturanlardan değiliz. Sanatla uğraşan insan uygar olur" diyerek zaman zaman dinleyenlerle sohbet etti.

Konserde; 'Dostum Dostum', 'Yarim Yarim', 'Sevenler Ağlarmış', 'Aynalar', 'Mimoza' gibi birbirinden güzel eserlerle keyifli bir müzik ziyafeti yaşatan Kuzeyin Oğlu, sözleri Sabahattin Ali'ye ait olan 'Göklerde Kartal Gibi' isimli şarkıyla dinleyenleri duygulandırdı.

GAÜN Rektör Danışmanı M. Tevfik Gülsoy ve GAÜN Genel Sekreteri Ercan Eroğlu'nun da katıldığı konserde, Selim Bölükbaşı tarafından kemençe solo büyük alkış aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuzeyin Oğlu Gaziantep Üniversitesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement