Lc Waikiki, Almanya ve Kazakistan'da - Son Dakika
Güncel

Lc Waikiki, Almanya ve Kazakistan'da

Lc Waikiki, Almanya ve Kazakistan\'da

Tema Mağazacılık, 2011 yılının son günlerinde yurtdışında 2 LC Waikiki mağazası daha açtı.

02.01.2012 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya ile Kazakistan'da açılan mağazalar ile yurtdışındaki mağaza sayısını 30'a çıkaran Tema Mağazacılık, 2023'te Avrupa'nın en başarılı 3 hazır giyim perakende firmasından biri olmayı hedefliyor.

Ipsos KMG şirketinin her 6 ayda bir yaptığı araştırmaya göre 2004'ten bu yana Türkiye hazır giyim pazarının lideri olan LC Waikiki'nin Almanya ve Kazakistan'da iki yeni mağazası açıldı. 2011 yılında açtığı 18 LC Waikiki mağazasıyla yurtdışındaki mağaza sayısını 30'a çıkaran Tema Mağazacılık, 2012 yılında ise yurtdışında 25 mağaza açmayı planlıyor.

Almanya'daki ilk mağazasını gelir düzey yüksek şehirlerden biri olan Essen'de açan LC Waikiki, 1472 metrekare alana sahip bu mağazada 26 kişiye istihdam olanağı sağlıyor. Essen'de 77 Limbecker Caddesi'nin en hareketli noktasında açılan mağazada her gruptan ürünler satışa sunuluyor. 2012 yılında Almanya'da 4 mağaza daha açmayı planlayan LC Waikiki'nin Kazakistan'daki mağazası ise bu ülkedeki 4'üncü mağazası oldu.

Sırada Polonya ve Gürcistan var

2023 yılına kadar Avrupa'nın en başarılı 3 hazır giyim perakende firmasından biri olmayı hedefleyen Tema Mağazacılık'ın bugün itibariyle Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Irak, Mısır, Kazakistan, Romanya, Suriye, Rusya ve Almanya'da mağazaları bulunuyor. 2012 yılında 7 ülkede daha LC Waikiki mağazası açmayı planlayan Tema Mağazacılık, bu hedefini ilk etapta Polonya ve Gürcistan'da gerçekleştirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lc Waikiki, Almanya ve Kazakistan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement