MARKA, Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

MARKA, Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

MARKA, Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Haziran ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Kocaeli'de yaptı.

02.07.2013 11:16  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapılan toplantıya Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Yalova Valisi Esengül Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç, Sakarya İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bülbül, , Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Alkış, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Y.K. Başkanı Metin Büyük, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Y.K. Başkanı Emin Semercioğlu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Y.K. Başkanı Tahsin Becan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut iştirak ettiler.

Toplantıda, 2014-2023 Doğu Marmara Bölge Planı Taslağı'nın Sunumu ve Değerlendirilmesi, TUBITAK Tarafından Önerilen Güdümlü Proje Desteği Konusunun Değerlendirilmesi, 2013 Yılı 2. Mali Destek Programı'nın Sunumu ve Değerlendirilmesi, Ajansın Mayıs Ayı Harcamalarının Sunumu ve değerlendirilmesiyle toplantı sona erdi

Toplantı sonrasında Yönetim Kurulu Üyelerimiz BİLGEM YİTAL (Yarı İletken Teknolojileri Araştırma Laboratuarı ve BİLGEM Fuaye Alanı gezerek yetkililerden bilgiler aldılar. Teknik Gezi sonrası Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın kuruluşundan itibaren Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam eden Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Y.K. Başkanı Emin Semercioğlu 'nun Yönetim Kurulu Üyeliğinin sona ermesinden dolayı plaket takdimi yapıldı. Düzce Valisi ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Y.K. Başkanı Emin Semercioğlu'na Ajansa yaptığı değerli katkılardan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel MARKA, Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement