Minik Öğrencilerden Asker Ağabeylerine Kilometrelerce Uzaklıktan Sevgi Kolisi - Son Dakika
Genel

Minik Öğrencilerden Asker Ağabeylerine Kilometrelerce Uzaklıktan Sevgi Kolisi

Minik öğrencilerden asker ağabeylerine kilometrelerce uzaklıktan sevgi kolisiAfrin'de savaşan askerlere moral için mektup ve resim gönderdiler Mektuplu resimler ulaştırılmak üzere ilçe jandarma karakoluna teslim edildiANTALYA - Antalya'nın Aksu İlçesi'nde anaokulu öğrencileri,...

14.02.2018 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Minik öğrencilerden asker ağabeylerine kilometrelerce uzaklıktan sevgi kolisi

Afrin'de savaşan askerlere moral için mektup ve resim gönderdiler

Mektuplu resimler ulaştırılmak üzere ilçe jandarma karakoluna teslim edildi

ANTALYA - Antalya'nın Aksu İlçesi'nde anaokulu öğrencileri, Afrin'de teröristlerle çarpışan askerlere ulaştırılması için kendi duygularını anlattıkları içerisinde mektup, resim ve üzerinde 'Türkiye'nin Kalbi Sizinle' yazılı olan kurabiyeler olan sevgi kolisi gönderdiler.

Türk Silahlı Kuvvetlerince devam ettirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçik'e, binlerce kilometre uzaklarında bulunan minik kalplerden moral mektup ve resimler gönderildi. Aksu Melek-Mustafa Hamursuz Anaokulunun 5-6 yaşları arasında değişen 20 öğrencisi Afrin'deki operasyonlarda görev alan askerler için yaptıkları resimler ile birlikte 300 tane mektup ve üzerinde 'Türkiye'nin Kalbi Sizinle' yazılı olan kurabiyeler gönderdiler. Mektupları teslim etmek üzere İlçe Jandarma Komutanlığına gelen minik öğrencileri, İlçe Jandarma Komutanı Salih Demirtaş ve askerler kapıda karşıladı.

"Gülerek Gel Afrin'den"

Minik öğrenciler duygularını kağıda dökerken, bazıları ise mektupları resimlerle süsledi. Resimlerin üzerinde, 'Türk Askeri Çok Yaşa, Gülerek Gel Afrin'den, Seni Çok Seviyoruz, En Derin Yürekten' ifadelerinin olması duygulandırdı. Karakolda bulunan askerler ise miniklere boyama kitabı hediye ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. 6 yaşındaki Furkan Akın ise 'Afrin' şiiri ise duygu dolu anlar yaşattı.

"Allah askerimizi başımızdan eksik etmesin"

Amaçlarının operasyon bölgesinde bulunan askerlere moral olmak olduğunu ifade eden Okul Müdürü Elif Yıldırım, "Çocuklarımız canla yürekle resimler çizip mektuplar kaleme aldılar. Orada bulunan askerlerimiz her okuduklarında moral bulacaklardır. Allah askerimizi başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

Minik Öğrencilerden Asker Ağabeylerine Kilometrelerce Uzaklıktan Sevgi Kolisi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Minik Öğrencilerden Asker Ağabeylerine Kilometrelerce Uzaklıktan Sevgi Kolisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement