Miniklerden Unutulmaz Gösteri - Son Dakika
Yerel

Miniklerden Unutulmaz Gösteri

Miniklerden Unutulmaz Gösteri

Vize spor salonunda yapılan ana sınıfları gösterisine Vizeliler yoğun ilgi gösterdi.

24.05.2013 17:27

Kırklareli'nin Vize İlçesi okullarının anasınıfları, düzenledikleri özel programla ailelerine ve Vizelilere unutulmaz bir gece yaşattılar

Vize spor salonunda yapılan ana sınıfları gösterisine Vizeliler yoğun ilgi gösterdi. İlgi nedeniyle salonda oturacak yer bulamayan bir çok vatandaş dışarıda kaldı.

İlçe genelindeki anasınıfı öğrencilerinin yıl boyunca öğrenmiş oldukları etkinliklerden birer demet sundukları şov niteliğindeki programda, çocuklar özgüvenlerini en iyi şekilde sahneledikleri oyunlarla ortaya koydular. Gecede ilk olarak sahneye Atatürk İlkokulu anasınıfı öğrencileri gelirken öğretmenleri Ayla Çekiç eşliğinde sundukları gösterileri ile gecenin açılışını yaptılar. Daha sonra sahne alan Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ise Öğretmenleri Hilal Çınar Şuoruç eşliğinde hazırladıkları gösterilerini sundular. İzleyenlerin rengarenk kostümlerle sahnede hünerlerini sergileyen öğrencilere sık sık alkışlarla eşlik ettikleri geceye, Vize Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkan Vekili Raşit Andıç, Sergen Belediye Başkanı Hasan Kaynar, Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Gök, Vize Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nihat Kamil Anıl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tam, okul müdürleri, öğrenciler ve Vizeli'ler katıldı. Gecenin son bölümünde 10. Yıl marşı eşliğinde Çakıllı İlkokulu öğrencilerinin Atatürk posterini oluşturmaları ile program sona erdi.

24.05.2013 17: 17: 09

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerden Unutulmaz Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement