Oyuncu Şeyma Korkmaz ve Müstakbel Eşi Cüneyt Mete Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Oyuncu Şeyma Korkmaz ve Müstakbel Eşi Cüneyt Mete Kimdir?

Oyuncu Şeyma Korkmaz ve Müstakbel Eşi Cüneyt Mete Kimdir?

Beni affet dizisi ile tanınan Şeyma Korkmaz kendisi gibi oyuncu olan Cüneyt Mete ile evlendi. Bu haberin üzerine gündüz kuşağı dizisi sevenler "Şeyma Korkmaz kimdir? Cüneyt Mete kimdir?" sorularını internette aramaya başladı. Soruların cevapları haberimizde…

02.05.2019 13:58  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gündüz kuşağı dizilerinden olan Beni Affet oyuncularından Şeyma Korkmaz, meslektaş olan Cüneyt Mete ile evlendi. Şeyma Korkmaz bu sevindirici haberi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerine bildirdi. Daha sonra internette "Şeyma Korkmaz kimdir? Cüneyt Mete kimdir?" sorularını aramaya başladı.İşte soruların cevapları…

Oyuncu Şeyma Korkmaz ve Müstakbel Eşi Cüneyt Mete Kimdir?

ŞEYMA KORKMAZ KİMDİR?

Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988'de Eskişehir'de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Korkmaz'ın Tuba ve Tolga adında ablası ve abisi vardır. İlköğretim eğitimini Eskişehir'de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale'ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale'de tamamladı.

Şeyma Korkmaz, liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai suda ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurmuştur.

ROL ALDIĞI PROJELER

Beni Affet (TV Dizisi) (Feride)

Hayata Beş Kala (TV Dizisi) (Yağmur)

Öyle ya da Böyle (Sinema) (Peri)

CÜNEYT METE KİMDİR?

Cüneyt Mete, 1970 yılında İzmir'de doğmuştur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. 2006 yılında Unutma Beni dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; Köprü, Yeni Evli, Kurtlar Vadisi, Kayıp Prenses dizilerinde rol almıştır. Beni Affet dizisinde canlandırdığı Cesur karakteri ile kariyerinde önemli bir çıkış yakalayan Cüneyt Mete, ATV ekranlarında yayınlanan başrolü Emrah ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı Aşk ve Mavi dizisinin kadrosunda yer aldı ve Cemal karakterini canlandırdı.

Son Dakika Güncel Oyuncu Şeyma Korkmaz ve Müstakbel Eşi Cüneyt Mete Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gize : Evet sayın hakim şiddetli çekimsizlik sirretli çelimsizlik şerbetli bi ayrılık yaz bize ordan 0 0 Yanıtla

Advertisement