Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ekim ayı meclis toplantısı yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ekim ayı meclis toplantısı yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ekim ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

11.10.2021 17:13  Güncelleme: 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ekim ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında, Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda, 20 asıl, 29 ek olmak üzere 49 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda, Kayseri Ticaret Odası'nın eski başkanlarından Asaf Mehmetbeyoğlu'nun adını yaşatmak adına Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi Paşabağları Sokağı isminin Paşabağları Asaf Mehmetbeyoğlu Sokağı olarak değiştirilmesi talebi oy birliğiyle kabul edildi.

Mecliste ayrıca Yahyalı Belediyesine 3 milyon 500 bin lira, Hacılar Belediyesine 7 milyon lira, Sarız Belediyesine 2 milyon 500 bin lira ve İncesu Belediyesi'ne 7 milyon liralık ek bütçe verilmesi talebi de görüşülerek karara bağlandı.

Büyükkılıç, toplantı sonunda yaptığı konuşmada, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde zırhlı araca terör örgütü PKK/PYD'nin güdümlü füzeyle yaptığı saldırı sonucu şehit olan Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memurları Cihat Şahin ve Fatih Doğan'a Allah'tan rahmet ve ailelerine sabırlar dileyerek, "Türk milletinin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ekim ayı meclis toplantısı yapıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ekim ayı meclis toplantısı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement