SELÇUK YAŞAR'A KALABALIK VEDA - Son Dakika
Güncel

SELÇUK YAŞAR'A KALABALIK VEDA

İZMİR'de 11 Şubat Cumartesi günü bir süredir tedavi gördüğü hastanede 98 yaşında hayatını kaybeden Yaşar Holding ve Karşıyaka Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, son yolculuğuna uğurlandı.

13.02.2023 16:00  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'de 11 Şubat Cumartesi günü bir süredir tedavi gördüğü hastanede 98 yaşında hayatını kaybeden Yaşar Holding ve Karşıyaka Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, son yolculuğuna uğurlandı.Türk sanayisinin duayen iş insanlarından Yaşar için Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında avlu sevenleriyle dolup taştı.

Geçtiğimiz cumartesi günü bir süredir tedavi gördüğü hastanede 98 yaşında hayatını kaybeden Yaşar Holding ve Karşıyaka Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, son yolculuğuna uğurlandı. Türk sanayisinin duayen iş insanlarından Yaşar için Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında avlu sevenleriyle dolup taştı. Namaza İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, İzmir Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, eski bakanlar Hasan Denizkurdu ve Hakan Tartan, spor, sanayi ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Selçuk Yaşar'ın 1958-1962 yılları arasında başkanlık yapıp, 65 yıldır en büyük destekçisi ve onursal başkanı olduğu Karşıyaka Spor Kulübü'nün eski-yeni yöneticileri, çalışanları, taraftarları ile Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı da tam kadro cenazede hazır bulundu. Yaşar'ın kızları Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı ile ailesi, cenaze öncesi başsağlığı dileklerini kabul etti. Selçuk Yaşar'ın şirketlerinin çalışanları da tabutu başında saygı nöbeti tuttu. Karşıyakalıların, "Selçuk Baba" olarak andığı Yaşar'ın Türk Bayrağı'na sarılı cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Soğukkuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi. Selçuk Yaşar, cumhuriyet döneminde Türk sanayisi ve turizminde ilkleri gerçekleştiren iş insanı olarak biliniyordu.(DHA)

SELÇUK YAŞAR\'A KALABALIK VEDA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SELÇUK YAŞAR'A KALABALIK VEDA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement