Sevgililer Günü'nde "Evet" Dediler - Son Dakika
Yerel

Sevgililer Günü'nde "Evet" Dediler

Bilecik'in Bozüyük, Gölpazarı ve Osmaneli ilçesinde 6 çift, nikah tarihlerini anlamlı kılmak için 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlendi.

14.02.2014 17:50

Bilecik'in Bozüyük, Gölpazarı ve Osmaneli ilçesinde 6 çift,  nikah tarihlerini anlamlı kılmak için 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlendi.

Bozüyük Belediye Nikah Salonu'nda, Kader Güneş ve Salih Göz'ün nikahlarını kıyan Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, çiftin 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah kıydırmaya kadar verdiğini belirterek, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Çiftlere tavsiyelerde bulunan Bakıcı, ailelerine saygısızlık göstermemelerini, birlik ve beraberliklerinin daim olmasını dileyerek, Güneş ve Göz çiftinin nikahını kıydı.

Kentte, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Hülya Mersen ve Salim Uçar, Muradiye Gümüş ve Selami Yaman, Feride Köksal ve Bülent Şahin'in nikahlarının kıyıldığı bildirildi.

Gölpazarı ilçesinde bir çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nikah kıydırdı. Belediye Başkanı Vedat Kazıcı'nın kıydığı törende, Kübra Gümüş (20) ile Aydın Göksu (28) 'evet' diyerek hayatlarını birleştirdi.

Kazıcı, dünyanın, sevenlerin ve sevgililerin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlayarak, "Ben sevgililer günü bir günde bütün sevgimizi kısıtlamak yada bütün sevgimizi böyle bir güne sığdırmanın çok anlamlı ve doğru olmadığını düşünüyorum. Bütün ömrümüz boyunca sevmeyi başarmak ve sevdiklerimize bu sevgimizi göstermek zorunda olduğumuza inanıyorum" dedi.

Göksu da eşiyle Gölpazarı MYO'nda tanıştığını ve evlenmeye karar verdikleri ifade ederek, nikahlarının özel bir gün olması nedeniyle 14 Şubat Sevgililer Günü'nü seçtiklerini söyledi.

Nikah törenine, Kazıcı'nın yanı sıra AK Parti Belediye Başkan adayı Semih Yavuz, MHP Belediye Başkan adayı Ahmet Sinan Özkeskin ve yakınları ile arkadaşları katıldı.

Osmaneli ilçesinde de, Serdar Sakin ile Başak Karataş çifti, nikah kıydırdı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sevgililer Günü'nde 'Evet' Dediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement