Sivas'ta "İzdes" Projesi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta "İzdes" Projesi Toplantısı

Sivas'ta "İzdes" projesi toplantısı İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kılıç: "Bakanlık olarak sahaya dokunmak istiyoruz"SİVAS - Sivas'ta İzleme ve Değerlendirme Sistemi projesi toplantısına katılan İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Erkan Kılıç,"Bakanlık olarak sahaya dokunmak...

29.12.2017 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta "İzdes" projesi toplantısı

İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kılıç:

"Bakanlık olarak sahaya dokunmak istiyoruz"

SİVAS - Sivas'ta İzleme ve Değerlendirme Sistemi projesi toplantısına katılan İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Erkan Kılıç,"Bakanlık olarak sahaya dokunmak istiyoruz" dedi.

İZDES projesi kapsamında Sivas'a gelen Kılıç,İl Özel İdaresi Meclis Salonu'nda, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlarla görüştü. Toplantıya, Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Komutanı Tuğgeneral Abdullah Koçum, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Alpaslan Yılmaz, Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Geyim, Emniyet Genel Müdürlüğü Haberleşme Daire Başkanı Kemal Şahin, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

İZDES projesiyle ilgili çalışma yürütmek üzere Sivas'a geldiklerini belirten Kılıç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun projeye çok önem verdiğini söyleyerek, projenin çağdaş yönetim anlayışında verilen hizmetin kalitesinin, herhangi bir aksaklık olup olmadığı noktasında tespitinin son derece önemli olduğunu ifade etti.

Hata yapılan ve vatandaşın memnun olmadığı noktaların tespit edilip düzeltilmesi gerektiğini dile getiren Kılıç,"Sivas'ta İçişleri Bakanlığının yürütmüş olduğu hizmetlerin hangi aşamada olduğunu tespit etmeye çalışacağız. İçişleri Bakanlığının vermiş olduğu temel hizmetler, güvenlik hizmetleri noktasında 155 ve 156'ya yapılan ihbarlar, bu ihbarlara zamanında güvenlik kuvvetlerimiz ulaşmış mı? Vatandaşın sorununu çözüp çözmediği, yine nüfus hizmetleri başta kimlik kartı olmak üzere, pasaport, sürücü belgesi noktasında verilen hizmetlerde bir eksikliğimiz, aksaklığımız var mı? Bunları tespit etmeye çalıştık. Şehitlerimiz ve gazilerimizle ilgili olarak verilen hizmet hangi noktada, bunlarla ilgili olarak ziyaretlerimizi yaptık. Sivas'ta yaşayan göçmenlerle ilgili olarak İçişleri Bakanlığının vermiş olduğu hizmet noktasında bir sıkıntı yaşanıp yaşanmadığını tespit etmeye çalıştık. İçişleri Bakanlığı olarak sahaya dokunmak istiyoruz. Bu yönetim anlayışı günümüzde bütün çağdaş ve modern ülkelerin uygulamış olduğu yönetim metodudur, biz bunu uygulamaya devam edeceğiz" dedi.

Konuşmanın ardında toplantı, basına kapalı devam etti.

Sivas\'ta "İzdes" Projesi Toplantısı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas'ta 'İzdes' Projesi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement