Sivaslı Muay Thai Sporcularının Başarısı - Son Dakika
Yerel

Sivaslı Muay Thai Sporcularının Başarısı

Antrenör Arıs: "19 sporcuyla katıldığımız müsabakadan 14 madalyayla dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

17.02.2014 12:20

Muay Thai Sivas Bölgesi Antrenörü Ekrem Arıs, Batman'da düzenlenen şampiyonada, sporcularının elde ettiği başarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Arıs, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Muaythai Federasyonunun 2014 faaliyet programında yer alan Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonası'nın 14-16 Şubat 2014'te Batman'da yapıldığını ifade etti.

Minik, yıldız, kadetler, gençler ve büyükler (bay-bayan) kategorilerinde yapılan şampiyonaya Sivas'tan 19 sporcunun katıldığını aktaran Arıs, "Şampiyonada Sivas'ı en iyi şekilde temsil ettik. 19 sporcuyla katıldığımız müsabakadan, 14 madalyayla dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz" açıklamasında bulundu.

Arıs, Batman'da düzenlenen şampiyonada  sporcularına maddi ve manevi destekte bulunan Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç'a ve Sivas Belediyesi Başkan Yardımcısı Orhan Demirok'a teşekkür etti.

Antrenör Arıs, şampiyonada madalya kazanan sporcuların 8-15 Mart'ta Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Çocuklar, Gençler, Büyükler Bay ve Bayanlar Türkiye Şampiyonası'na katılacaklarını bildirdi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivaslı Muay Thai Sporcularının Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement