Sivasspor Transfer Dönemini Hareketli Geçirdi - Son Dakika
Spor

Sivasspor Transfer Dönemini Hareketli Geçirdi

Sivasspor Transfer Dönemini Hareketli Geçirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor bu sezon kadrosuna 13 futbolcuyu katarken, 12 futbolcuyla da yollarını ayırdı.

07.09.2013 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor bu sezon kadrosuna 13 futbolcuyu katarken, 12 futbolcuyla da yollarını ayırdı.

Sivasspor, 2013-2014 sezonu ilk transfer döneminde kadrosuna 6'sı yabancı 7'si yerli olmak üzere toplam 13 futbolcuyu kattı. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen 12 oyuncu ile yollar ayrılırken, kadrosunda bulunan 4 genç oyuncuyu ise Sivas Dört Eylül Belediyespor'a kiralık olarak gönderdi. 2012-2013 sezonunun tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarına başlayan kırmızı-beyazlı ekip ilk olarak Teknik Direktör Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Brezilyalı Roberto Carlos'u getirdi. Carlos, ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Yiğidolar transferde de kaliteli isimleri kadrosuna kattı. Kariyerinde Real Madrid, Roma gibi üst düzey takımlarda forma giyen Brezilyalı Cicinho'yu Recife takımından kadrosuna katan Sivasspor, Sporting Cristal takımından Herhan Rengifo, Lokomotif Moskova takımından Manuel da Costa, Montpellier'den John Utaka ve Mehdi Taouil'i gibi isimleri de renklerine bağladı.

Yerli transferde de hareketli bir sezon geçiren Sivasspor, Mersin İdman Yurdu'ndan Burhan Eşer, Sanica Boru Elazığspor'dan Eren Aydın, Ankaragücü'nden Timur Özgöz, Kartalspor'dan Uğur Akdemir, Kasımpaşa'dan Abdurrahman Dereli ve Anadolu Üsküdar 1908 kulübünden Ahmet Aras'ı kadrosuna kattı. Kırmızı beyazlı ekip transfer sezonun bitmesine saatler kala ise Olympiakos'tan Rafik Djebbour ve Sanica Boru Elazığspor'dan Aydın Karabulut'u renklerine bağladı.

Kadrosunu, 6'sı yabancı ve 7 yerli oyuncu ile takviye eden Sivasspor 12 oyuncu ile de yollarını ayırdı. Sözleşmesi biten Erman Kılıç Galatasaray ile anlaşırken, Nijeryalı Eneramo ise Beşiktaş ile sözleşme imzaladı. Sözleşmeleri sona eren kaleci Stefan Senecky, Ricardo Pedriel ve Jan Rajnoch ile yollar ayrılırken, Arkadiusz Piech ve Milan Cerny'nin ise sözleşmeleri karşılıklı olarak fesih edildi. Yerli oyunculardan Uğur Kavuk, Hayrettin Yerlikaya, Erhan Güven, Mehmet Nas ile de yollar ayrıldı. Galatasaray'dan kiralanan Sercan Yıldırım ile de sözleşme yenilenmedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor Transfer Dönemini Hareketli Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement