"SOLOTÜRK" Amasya Tamimi İçin Uçacak - Son Dakika
Yerel

"SOLOTÜRK" Amasya Tamimi İçin Uçacak

Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı "SOLOTÜRK" ekibince gösteri uçuşu yapılacak.

17.06.2014 13:51  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Tamimi'nim 95. yıl dönümünde düzenlenen Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı "SOLOTÜRK" ekibince gösteri uçuşu yapılacak.

Amasya Valiliği'nden yapılan açıklamada, Türk Hava Kuvvetlerinin modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini dünyaya sergilemek için kurulan ekibin ülkenin ve dünyanın dört bir yanında bir çok gösteriye imza attığı belirtildi.

SOLOTÜRK'ün Amasya Tamimi'nim 95. yıl dönümünde düzenlenen festival kapsamında bir gösteri uçuşu düzenleyeceği vurgulanan açıklamada, şunlara yer verildi:

"Gösteri ekibi Valiliğimizin organizesiyle ilimizde özel bir gösteri sergileyerek Amasyalılara unutulmaz bir gün yaşatacaktır. Amasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İpekköy Yerleşkesi'nde takip edilecek gösteriyi izlemek isteyen vatandaşlarımız için 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 15.00'de Yavuz Selim Meydanı'ndan araçlar kaldırılacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'SOLOTÜRK' Amasya Tamimi İçin Uçacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement