Son dakika haberleri! Muğla Barosu Bodrum Temsilciliği, avukat Ersin Arslan'ın öldürülmesine tepki gösterdi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri! Muğla Barosu Bodrum Temsilciliği, avukat Ersin Arslan'ın öldürülmesine tepki gösterdi

Son dakika haber... Muğla Barosu Bodrum Temsilciliği, Kocaeli'de avukat Ersin Arslan'ın haciz işlemi için gittiği evde silahlı saldırıyla öldürülmesine tepki gösterdi.

17.03.2021 15:29  Güncelleme: 18:53

Muğla Barosu Bodrum Temsilciliği, Kocaeli'de avukat Ersin Arslan'ın haciz işlemi için gittiği evde silahlı saldırıyla öldürülmesine tepki gösterdi.

Bodrum Adliyesi önünde toplanan avukatlardan oluşan grup, meslektaşları Arslan'ın öldürülmesini kınadı.

Basın açıklamasını okuyan Muğla Barosu Bodrum Temsilcisi Cavidan Karaöz Özyiğit, meslektaşlarının henüz 27 yaşında gencecik bir insan olduğunu ifade ederek, görevi gereği gittiği haciz mahallinde katledildiğini belirtti.

Acılarının tarifsiz büyüklükte olduğunu vurgulayan Özyiğit, şunları kaydetti:

"Artık yeter. Avukatlara yönelik her saldırıdan sonra yılmadan söyledik, avukat, yargı mekanizmasının sacayağıdır, hakim ve savcı nasıl korunuyorsa, avukat da öyle korunmalıdır, dedik. Savunmanın kutsallığından bahisle uygulama ve söylemlerle meslek mensuplarımızı hedef göstermeyin, dedik. Gün gelecek sizin de avukata ihtiyacınız olacak, dedik. Hayatını kaybeden genç meslektaşımız avukat Ersin Arslan'a, Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve dayanma gücü, üyesi olduğu İstanbul Barosu Başkanlığı nezdinde tüm meslektaşlarımıza başsağlığı diliyoruz."

Özyiğit, gözaltına alınan saldırganın "en ağır" cezaya çarptırılması için yargılama aşamasında davaya müdahale talebinde bulunacaklarını ifade etti.

Son dakika haberleri! Muğla Barosu Bodrum Temsilciliği, avukat Ersin Arslan\'ın öldürülmesine tepki gösterdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri! Muğla Barosu Bodrum Temsilciliği, avukat Ersin Arslan'ın öldürülmesine tepki gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement