THY Genel Müdürü Oğlunu Evlendirdi... - Son Dakika
Güncel

THY Genel Müdürü Oğlunu Evlendirdi...

THY Genel Müdürü Oğlunu Evlendirdi...

Temel Kotil'in oğlu dünyaevine girdi. Nikaha 2 başbakan yardımcısı ve 7 bakan şahitlik yaptı.

01.01.2012 23:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

THY Genel Müdürü Temel Kotil'in ABD'de yaşayan oğlu Enes Kotil, Yüsra Erkan ile dünyaevine girdi. Yeni yılın ilk günündeki düğünde çiftin nikah şahitliğini iki başbakan yardımcısı ve 7 bakanın yapması dikkat çekti.

Siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı Ataköy Sheraton Otel'deki düğünde çiftin nikahlarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Düğünde davetlileri damadın babası THY Genel Müdürü Temel Kotil ve eşi Remziye Kotil ile gelinin babası Süleyman Erkan ile eşi Gülay Erkan kapıda karşıladı.

Çiftin nikah şahitliğini Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ ile İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Maliye bakanı Mehmet Şimşek Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz yaptı. Nikahın kıyılmasının ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç evlilik cüzdanının gelin Gülay Kotil'e verdi.

Nikahın ardından açıklama yapan Arınç, 'Bu akşam çok sevinçliyiz. İki güzel ailenin güzel evlatları biraz önce sayın başkanımızın kıydığı akitle nikahları tamamlandı. İnşallah bu dünyada bir ömür boyu huzur sağlık ve mutluluk içinde yaşamalarını temenni ediyorum. Bugün aynı zamanda 2012 miladi yılınında başlangıç günüdür. Bu yılımızın da bundan sonraki hayatımızın da huzurla mutluluklarla dolu geçmesini temenni ediyorum. Bugün bakanlar kurulumuzun yarısı da burada. Eminim burada şahitlik yapacak yüzlerce aday vardı. Ama bizleri seçtiler. Bundan dolayı da çok mutluyuz" dedi.

Düğüne Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu çelenk gönderirken İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve çok sayıda milletvekili de düğüne katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel THY Genel Müdürü Oğlunu Evlendirdi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement