Torku Konyaspor- Beşiktaş Maçı Notları - Son Dakika
Güncel

Torku Konyaspor- Beşiktaş Maçı Notları

Demba BA SAHADA Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Konya'da oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan siyah beyazlı takımın golcü oyuncu Demba Ba, Torku Konyaspor karşısında oynadı.

28.12.2014 19:24

Demba BA SAHADA

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Konya'da oynanan Beşiktaş- Trabzonspor maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan siyah beyazlı takımın golcü oyuncu Demba Ba, Torku Konyaspor karşısında oynadı. Ayak parmağında kırık olduğu tespit edilince geçen hafta Akhisar Belediyespor maçında oynayamayan Demba Ba, iyileştiği için ilk 11'de forma giyme şansı buldu.

CENK TOSUN YEDEKTE

Sakatlıklarının ardından tedavileri tamamlanan Roman Motta ve Cenk Tosun da kadroya dahil edildi. Hafif sakatlığına rağmen geçen hafta oynayan Cenk Tosun, bu hafta Torku Konyaspor karşısında da ilk 11'de yer almadı. Cenk Tosun ve Motta, yedek olarak sahaya çıktı.

BEŞİKTAŞ'TA 3 SAKAT

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic sakatlıkları devam eden Mustafa Pektemek, Necip Uysal ve Tomas Sivok'u Konya kadrosuna almadı.

BEŞİKTAŞ GALİBİYETTE ÜSTÜN

Beşiktaş ile Torku Konyaspor, bugüne kadar Süper Lig'de 26 kez karşı karşıya geldi. Oynanan karşılaşmalardan 15'ini Beşiktaş, 2'sini yeşil beyazlı ekip kazanırken, 9 maç ise berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın 52 golüne, Konya 21 golle karşılık verdi.

BEŞİKTAŞ'TA 4 OYUNCU SARI KART SINIRINDA

Beşiktaş'ta 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Sezon başından bu yana üçer sarı kart gören Demba Ba, Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin ve Serdar Kurtuluş sarı kart görmeleri durumunda Galatasaray derbisinde oynayamayacak.

KADRODA 2 DEĞİŞİKLİK

Slaven Bilic, takımında geçen haftaki Akhisar Belediyespor karşısına çıkardığı ilk 11'de iki değişiklik yaptı. Kerim Frei ve Cenk Tosun'u oynatmayan Bilic, Konya'da Gökhan Töre ve Demba Ba'ya ilk 11'de yer verdi.

HIZLI TREN SEFERİ KONULDU

Torku Konyaspor-Beşiktaş maçı dolayısıyla Ankara'dan gidecek sporseverlerin geliş ve dönüşleri için Konya-Ankara arasına ek yüksek hızlı tren seferi konuldu.

TORKU KONYASPOR'DA 5 OYUNCU KADRO DIŞI KALDI

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçı öncesi 5 oyuncuyu kadro dışı bıraktı. Yeşil beyazlı takımın 5 gol yediği Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarının ardından eleştiri oklarının hedefinde olan Belaruslu yıldız Hleb ile forvet Rangelov, defans oyuncuları Jagos Vukovic, Özgür Özkaya ve Tolga Ünlü kadroya alınmadı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Konya Torku Arena Stadyumu'nda geniş güvenlik önlemleri alındı. Taraftarlar üstleri aranarak stat içerisine alınırken, yanıcı ve delici maddelerin içeriye sokulmasına izin verilmedi. Stadyumda 700'ü resmi olmak üzere 400 özel güvenlik görev yaptı.

TARAFTAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Torku Konyasor-Beşiktaş maçına taraftarlar da büyük ilgi gösterdi. 42 bin kişilik stadyumun büyük çoğunluğunu dolduran tataftarlar ısınmak için sahaya çıkan futbolculara tezahürat ve alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torku Konyaspor- Beşiktaş Maçı Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement