Trabzonspor'un Antalya Kampı... - Son Dakika
Yerel

Trabzonspor'un Antalya Kampı...

Selçuk Kılıç - Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te tamamlayan Trabzonspor'un kulüp genel sekreteri Hasan Yener, kısa olmasına karşın iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

01.01.2012 10:40

Selçuk Kılıç - Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te tamamlayan Trabzonspor'un kulüp genel sekreteri Hasan Yener, kısa olmasına karşın iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya'nın kamp için mükemmel imkanlara sahip bir yer olduğunu belirterek, "Çok güzel bir ortamda çalıştık. Kısa olmasına karşın iyi bir kamp dönemi geçirdik. Kamp döneminde önemli konulardan biri de futbolcu sağlığı. Ciddi bir sakatlık yaşamadık. Yolunda bir kamp dönemi geçti" dedi.

Tek sıkıntının kamp süresinin kısa olması olduğunu ifade eden Yener,

"Manisaspor ile 3 Ocak'ta karşılaşacak olmamız nedeniyle kampı erken sonlandırmamız gerekti. Yine de yararlı bir kamp dönemi oldu. İnşallah ikinci yarı çok daha iyi bir Trabzonspor izleriz" diye konuştu.

-"Hedef şampiyonluk"-

Yener, ligin ilk yarısında biraz sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek,

"İkinci yarıda da yoğun bir maç programı olacak. Çünkü Avrupa Ligi'nde de ilerlemek istiyoruz. İkinci yarı hedefimiz play-off ve ondan sonra da şampiyonluk" dedi.

Trabzonspor'un her yıl ligdeki hedeflerinden birinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Yener, "İyi bir kadromuz ve teknik kadromuz var. Hocamız Şenol Güneş ve ekibi çalışmalarıyla kadroya büyük bir ivme kazandırdı. Şenol hocanın gelişinden beri başarıları hep birlikte yaşadık. Umuyorum bu senede bu başarıların devamı olur" ifadelerini kullandı.

-Sorunsuz ayrılıyorlar-

Antalya kampında ciddi bir sakatlık sorunu yaşamayan bordo-mavili takım, iki yeni oyuncuyu da transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Bucaspor ile sözleşmesini fesh eden Jebrin ve Gaziantepspor'dan alınan Olcan Adın, bordo-mavili takıma kampta dahil olarak takımla birlikte çalışmalar yaptılar.

Geçen sezon Antalya kampında yabancı oyuncuların geç katılmasıyla büyük sorun yaşayan bordo-mavililerde, bu sezon ise sadece Colman'ın bir günlük gecikmesi haricinde bir sorun yaşanmadı.

Sakatlıkları nedeniyle Vittek ve Tayfun'un gelmediği kampta bordo-mavili takımın diğer tüm oyuncuları da çalışma fırsatı buldu.

- Barış Özbek döndü-

Trabzonspor ile sezon başlamadan sözleşme imzaladıktan sonra Almanya'ya giden ve burada talihsiz bir sakatlık geçiren Barış Özbek, iyileşmesinin ardından takıma döndü.

İlk yarıda hiçbir maçta forma giyme şansı bulamayan ve takımla birlikte antrenmanlara katılamayan Barış Özbek, Antalya kampındaki tüm çalışmalarda yer aldı.

Barış, henüz tam hazır olmamasına karşın ilk çift kale maçta gol atmayı başardı.

-Son gün yemeği-

Trabzonspor'da son gün kulüp başkanı Sadri Şener, teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcular basına kapalı yemekte biraraya geldiler.

Kulübün internet sitesinde yayımlanan habere göre, yemekte futbolculara seslenen başkan Sadri Şener'in, yeni transferler Olcan ve Jebrin'e "hoşgeldin" diyerek, "Artık sizler de bizim ailemizin birer ferdi oldunuz. 2011 yılı Trabzonspor için büyük bir mücadele yılıydı. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik ortamımızı koruduğumuz sürece aşamayacağımız engel yoktur. 2012 yılı hepimize hayırlı olsun" dedi.

Bordo-mavililer, 14.55'de özel uçakla Trabzon'a dönecek.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzonspor'un Antalya Kampı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement