Trabzonspor Yerli ve Yabancılarla Gülüyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Yerli ve Yabancılarla Gülüyor

Trabzonspor Yerli ve Yabancılarla Gülüyor

Trabzonspor'da yerli ve yabancı oyuncularını kaynaşması atılan gollere de yansıdı.

15.09.2015 14:12  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da yerli ve yabancı oyuncularını kaynaşması atılan gollere de yansıdı. Bordo-mavililerin ligde atığı 6 golün 4'ü yerlilerden 2'i yabancılardan geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta kapanış maçında deplasmanda Kayserispor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor, yeniden zirvenin ortağı oldu. Averajla Fenerbahçe'nin lider olduğu haftada bordo-mavililerde hem yabancı hem de yerli oyuncuların takımlarına olan katkıları ise ön plana çıktı.

SHOTA'NIN HÜCUM FUTBOLU MEYVELERİNİ VERİYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze'nin göreve gelmesiyle takıma oynatmaya çalıştığı hücum futbolu meyvelerini vermeye başladı. Geçen sezonun ilk 4 maçlık dönemine göre daha fazla gol atan bordo-mavililer, ligde oynadığı 4 maçın hepsinde gol atma başarası gösterirken, iki maçı ise gol yemeden tamamladı. Geçtiğimiz sezonun ilk 4 lig maçında ise Trabzonspor 2 gol atarken, galip gelemedi.

HEM YERLİ HEM DE YABANCILARLA SONUCA GİTTİ

Trabzonspor bu sezon hem yerli hem de yabancı oyuncularıyla sonuca gitti. Yeni sezonda Bursaspor, Beşiktaş ve Kayserispor galibiyetleri elde eden Trabzonspor, sahasında ise Akhisar Belediyespor ile berabere kaldı. Bordo-mavililerin geride kalan 4 lig maçında attığı 6 golün 4'ü yerli oyuncuların ayağından gelirken, 2 gol ise yabancı oyunculardan geldi. Yusuf, Erkan Zengin ve Cardozo 2'şer gol atma başarısını göstererek, Karadeniz ekibinin topladığı 10 puana önemli katkıda bulundular. Trabzonspor'da geçen sezon ilk 4 resmi lig maçında 2 golün 1'ini Cardozo diğerini ise Yusuf Erdoğan kaydetmişti.

GEÇTİĞİMİZ SEZONA 6 PUANLIK FARK

Trabzonspor, geçtiğimiz sezona 6 puanlık bir fark attı. 2014-15 sezonuna teknik direktör Vahid Halilhodzic ile başlayan Karadeniz ekibi, ilk 4 haftalık dönemde 4 beraberlik elde ederken, attığı 2 gole karşılık kalesinde 2 gol gördü. Bordo-mavililer ilk 4 haftada 4 puan toplayarak haftayı 13. sırada tamamlamıştı. Bu sezon ise teknik direktör Shota Arveladze ile yeniden yapılanmaya giden Trabzonspor oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederken, attığı 6 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü. 10 puan toplayan Trabzonspor, haftayı ise averajla lider Fenerbahçe'nin gerisinde tamamladı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Yerli ve Yabancılarla Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement