Turizm Kongresi'nde Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ne 4 Ödül - Son Dakika
Yerel

Turizm Kongresi'nde Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ne 4 Ödül

Turizm Kongresi\'nde Eskişehir Anadolu Üniversitesi\'ne 4 Ödül

Eskişehir Anadolu Üniversitesi öğretim üye ve elemanları, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin bilimsel ev sahipliğinde ve Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi'nin organizasyonunda düzenlenen, 7. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi’nden 4 ödülle döndüler.

09.04.2014 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Anadolu Üniversitesi öğretim üye ve elemanları, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin bilimsel ev sahipliğinde ve Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi'nin organizasyonunda düzenlenen, 7. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi'nden 4 ödülle döndüler.

Kuşadası'nda gerçekleştirilen ve 8 ayrı kategoride ödülün verildiği Kongre'de, farklı üniversitelerden seçici kurulların yaptığı değerlendirmeler sonucunda derece kazananlara ödülleri gala yemeğinde dağıtıldı. Hazırlanmakta olan yüksek lisans tezleri kategorisinde "Yüksek Lisans Tezi Teşvik Ödülü"nü Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Emrullah Tören "Diasporaların Anavatan Ziyaretleri: Almanya Türk Federasyon Türkiye Kültür Gezisi 2013 Üzerine Bir Alan Araştırması" başlıklı tez çalışması ile aldı. Tamamlanan yüksek lisans tezleri kategorisinde ise; "En İyi Yüksek Lisans Tezi Ödülü", Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Gözde Türktarhan'ın "Türkiye'de Turizm Pazarlaması Alanyazınının Gelişim Süreci (1990-2012)" başlıklı tez çalışmasına uygun görüldü. "En İyi Bildiri Ödülü "ne; Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Çağıl Hale Özel "Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi'nin Süreli Yayın Olarak Gelişiminin Sözlü Tarih Yöntemiyle İncelenmesi" bildirisi ile sahip oludu. 2010 yılından bu yana verilmekte olan "Çelik Gülersoy Özel Ödülü" ne ise; Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Kübra Aşan "Doğa Deneyimleri Açık Alan Rekreasyon Güdüleri ve Tatil Aktivite Tercihleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi" başlıklı yüksek lisans tezi ile sahip oldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turizm Kongresi'nde Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ne 4 Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement