Türk Eğitim Sen'den Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç'a Mektup - Son Dakika
Güncel

Türk Eğitim Sen'den Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç'a Mektup

Türk Eğitim Sen\'den Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç\'a Mektup

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Türk Eğitim Sen Bilecik Şube Başkanı Ömer Yel ve sendika üyesi bazı öğretmenler tarafından Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’a mektup gönderildi.

25.11.2014 18:28

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Türk Eğitim Sen Bilecik Şube Başkanı Ömer Yel ve sendika üyesi bazı öğretmenler tarafından Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a mektup gönderildi.

Başkan Ömer Yel, yaptığı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen ve 14 Mart 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan yeni Milli Eğitim Bakanlığı yasasının bazı maddelerinin iptal edilmesi amacıyla Anayasa Mahkemesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından dava açıldığını hatırlattı. Yel, "Bu yasa sonrası Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okulların müdürleri, müdür başyardımcıları ve müdür yardımcılarının büyük bir çoğunluğu haksız ve hukuksuz bir şekilde görevlerinden alındı. Anayasa Mahkemesinin karar verme sürecini hızlandırmak amacıyla tüm Türkiye de Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a mektup gönderme kampanyası düzenledik. Bilecik ilimizden de 100 adet mektubu bugün buradan postaya vererek gönderiyoruz. İnşallah Anayasa Mahkemesi'nden en kısa sürede hayırlı haberlerin gelmesini bekliyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk Eğitim Sen'den Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç'a Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement