Türkiye'nin En Baştan Çıkarıcı Erkeği - Son Dakika
Medya

Türkiye'nin En Baştan Çıkarıcı Erkeği

Tuğçe Işınsu, kitabı hazırlarken düzenlediği anketin sonucunu "Arım Balım Peteğim"in canlı yayınında açıkladı!

28.11.2011 14:40  Güncelleme: 14:47

"Onu baştan çıkar" kitabıyla çok konuşulan yazar Tuğçe Işınsu, kitabı hazırlarken düzenlediği anketin sonucunu "Arım Balım Peteğim"in canlı yayınında açıkladı!

Ankete göre " Türkiye'nin en baştan çıkarıcı erkeği" Okan Bayülgen oldu.

Başbakan Erdoğan'ın kitleleri baştan çıkartan bir isim olduğunu ama anket'e hiçbir siyasiyi dahil etmediklerini söyleyen Işınsu, anketteki isimleri de şöyle açıkladı:

" Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Beyazıt Öztürk vardı ankette. Birkaç ünlü iş adamı vardı. 10 erkek arasında kadınların çoğu Okan Bayülgen'i açık farkla çizdiler. Biz de sorduk neden Okan Bayülgen diye... Şöyle yanıtlar geldi:

Çok cesur, çok çalışkan... Herkes yerinde sayarken, Bayülgen farklı şeyler yapabiliyor. Bir de hakikaten şöyle bir duygu geçmiş insanlara, 4 kez evlendiği için belki de, evlilik kurumuna inanan, kadınlara sahip çıkan bir erkek duygusunu veriyor."

Işınsu'nun bu sözlerine programın konuklarından Habertürk yazarı Serdar Turgut müdahale etti ve "dört kez evlenen bir adam için, evlilik kurumuna saygı duyuyor diye mi düşünüyor kadınlar?". Serdar Turgut, Okan Bayülgen'in baştan çıkartıcı olduğunu düşündüğünü bu işte zekanın daha önemli olduğunu ve Bayülgen'in de zeki olduğunu söyledi.

Türkiye\'nin En Baştan Çıkarıcı Erkeği
Kaynak: ElmaElma.com

Son Dakika Medya Türkiye'nin En Baştan Çıkarıcı Erkeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement