Dangal Filmi İzleyicilerine Aamir Khan Sürprizi! - Son Dakika
Magazin

Dangal Filmi İzleyicilerine Aamir Khan Sürprizi!

Yeni filminin tanıtımını yapmak üzere İstanbul'a gelen Bollywood yıldızı Aamir Khan, filmin gösterildiği bir salona sürpriz ziyaret gerçekleştirerek hayranlarıyla buluştu.

04.10.2017 22:31  Güncelleme: 00:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın davetiyle, Türkiye'nin tanıtımını yapmak üzere İstanbul'a gelen Hintli sanatçı Aamir Khan, Dangal filmini izlemeye gelen hayranlarıyla buluştu.

SİNEMA SALONUNA SÜRPRİZ ZİYARET

Dört gün boyunca İstanbul ve Ankara'da çeşitli programlara katılacak sanatçı, Kanyon AVM'deki Cinemaximum'da yapılan gösterim öncesinde sevenleriyle buluşarak, hayranları tarafından yöneltilen soruları yanıtladı.

Dangal Filmi İzleyicilerine Aamir Khan Sürprizi!

SİNEMADA, AAMİR KHAN İZDİHAMI YAŞANDI

Khan'ın geleceğini öğrenen yüzlerce hayranı, sinema salonu önünde uzun kuyruklar oluştururken, sanatçının salona girişi sırasında ise tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu.

Dangal Filmi İzleyicilerine Aamir Khan Sürprizi!

"İSTANBUL'DA BİR PROJEDE YER ALMAK İSTERİM"

Bir hayranının, Türkiye'de film çekmeyi düşünüp düşünmediği yönündeki sorusuna, bugüne kadar böyle bir projesinin olmadığı cevabını veren sanatçı, ancak İstanbul'u gördükten sonra çok sevdiğini ve böyle bir projede yer almak istediğini söyledi.

Dangal Filmi İzleyicilerine Aamir Khan Sürprizi!

HAYRANINDAN AAMİR KHAN'A SİTEM

Ünlü sanatçının bir diğer hayranı ise, onun filmlerini izleyerek Hintçe öğrendiğini söyledi. Konuşmasını Hintçe yapan kadın hayranı, bugüne kadar Türkiye'ye gelmemiş olduğu için ise sitemde bulundu.

BOLLYWOOD YILDIZINA JEST

Aamir Khan'ın ziyareti dolayısıyla Kanyon AVM'deki tüm salonlarda bugün Dangal filmi gösterilecek.

Bir baba ile iki kızının ilişkisini anlatan Dangal'da Mahavir Singh adlı bir güreşçiyi canlandıran Aamir Khan, hem sosyal sorumluluk projelerinde sıklıkla yer alması hem de yardımseverliği ile de tanınıyor.

Dangal Filmi İzleyicilerine Aamir Khan Sürprizi!
Kaynak: AA

Son Dakika Magazin Dangal Filmi İzleyicilerine Aamir Khan Sürprizi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement