Erkenci Kuş'un Hayvansever Oyuncusu Demet Özdemir Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Erkenci Kuş'un Hayvansever Oyuncusu Demet Özdemir Kimdir?

Erkenci Kuş dizisiyle ekranlara gelen güzel oyuncu Demet Özdemir'in hayvan sevgisini rol arkadaşı Can Yaman gün yüzüne çıkardı. Peki Demet Özdemir kimdir?

24.12.2018 15:49  Güncelleme: 15:54

Star TV'de ekranlara gelen Erkenci Kuş'un setinde yüzleri gülümseten anlar yaşandı. Oyuncu Can Yaman, rol arkadaşı Demet Özdemir'in set arasında köpekleri sevdiği anları sosyal medyada paylaştı. Peki Demet Özdemir kimdir, kaç yaşındadır? Demet Özdemir hakkında merak edilenler haberimizde...

SET ARASINDA HAYVAN BESLEDİ

Oyuncu Demet Özdemir Erkenci Kuş dizi setinde köpekleri besledi. Oyuncunun bu hali yüzleri gülümsetirken birlikte rol aldığı arkadaşı Can Yaman bu anları ölümsüzleştirdi. Hayvanlara olan sevgisiyle gündeme gelen güzel oyuncuya sosyal medyada övgü dolu yorumlar geldi.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli'de dünyaya geldi. Üç çocuklu bir ailenin üyesi olan Özdemir'in anne ve babası, Özdemir 8 yaşındayken boşandı. Annesiyle yaşamaya başlayan güzel oyuncu, lise eğitimini akşam lisesinde tamamladı.

Erkenci Kuş'un Hayvansever Oyuncusu Demet Özdemir Kimdir?

BENGÜ'NÜN DANS EKİBİNDE YER ALDI

Şahika Tekand'dan dans ve tiyatro eğitimi alan Özdemir, medya sektörüne sanatçı Bengü'nün dans ekibinde yer alarak başladı. Dans yeteneği ile dikkatleri üzerine toplayan Özdemir, Efes Kızları ekibinde yer aldı. 2009 yılında Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" klibinde yer alan Özdemir, 2012'de Pegasus'un reklam filmiyle ekranlara gelerek izleyiciye yüzünü tanıtmış oldu.

İLK DİZİSİ "SANA BİR SIR VERECEĞİM"

Dizi sektörüne 2013'te "Sana Bir Sır Vereceğim" dizisiyle adım atan Özdemir, Murat Han, Ekin Koç gibi isimlerle bu projede bir araya geldi.Özdemir, 2014 yılında Star TV'de ekranlara gelen "Kurt Seyit ve Şura" dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerle çalışma fırsatı yakaladı. Genç oyuncu bu dizide "Alya" karakterine can verdi. Ünlü oyuncu 2015 yılında vizyona giren "Tut Elini" filmiyle sinema sektörüne de göz kırptı.

Erkenci Kuş'un Hayvansever Oyuncusu Demet Özdemir Kimdir?

EN İYİ ROMANTİK KADIN OYUNCU SEÇİLDİ

Demet Özdemir, 2015 yılında FOX TV'de ekranlara gelmeye başlayan "Çilek Kokusu" dizisiyle ününü arttırdı. Bu dizi sonucu büyük bir hayran kitlesine sahip olan Özdemir, oyuncu Yusuf Çim ile başrolü paylaştı. Özdemir, 2016 yılında "NO:309" adlı dizide Furkan Palalı ile ekranlara geldi. Son olarak "Erkenci Kuş" dizisiyle ekranlara gelen güzel oyuncu Can Yaman ile başrolü paylaşıyor. Özdemir, 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Romantik Kadın Oyuncu" ödülüne layık görüldü.

Erkenci Kuş'un Hayvansever Oyuncusu Demet Özdemir Kimdir?
Erkenci Kuş'un Hayvansever Oyuncusu Demet Özdemir Kimdir?
Erkenci Kuş\'un Hayvansever Oyuncusu Demet Özdemir Kimdir?

Son Dakika Magazin Erkenci Kuş'un Hayvansever Oyuncusu Demet Özdemir Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement