Futbolcu Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı arasındaki şiddet soruşturması sonuçlandı! İkisi için de hapis talep ediliyor - Son Dakika
Magazin

Futbolcu Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı arasındaki şiddet soruşturması sonuçlandı! İkisi için de hapis talep ediliyor

Mihriban Hurmacı'nın futbolcu eşi Özer Hurmacı tarafından fiziksel şiddet gördüğünü söyledikten sonra boşanma davası açmasıyla başlatılan soruşturma sonuçlandı. Savcılıkça hazırlanan iddianamede, birbirlerinden şikayetçi olan Özer Hurmacı'ya 3 yıl 6 aya kadar hapis talebinde bulunulurken, Mihriban Hurmacı'ya ise 5 yıl 6 aya kadar hapis istendi.

17.02.2022 17:14  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mihriban Hurmacı, eşi Özer Hurmacı'nın cep telefonunda gördüğü kadın fotoğrafları ve mesajlar yüzünden aralarında tartışma çıktığını, tartışma sonrasında eşinin kendisine şiddet uyguladığını iddia etmişti. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, birbirlerinden karşılıklı şikayetçi olan Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı müşteki-şüpheli sıfatıyla yer aldı.

BİRBİRLERİNİ HAFİF NİTELİKTE YARALADILAR

İddianamede, taraflar arasında 3 Şubat akşamı geç saatlerde kıskançlık nedeniyle aralarında tartışma çıktığı, Özer Hurmacı'nın Seni gebertirim diyerek tehditte bulunduğu, Mihriban Hurmacı'nın da küfür edip Seni bitireceğim diyerek hakaret ve tehditte bulunduğu belirtildi. Tarafların birbirlerini karşılıklı olarak tekme, tokat ve yumruklarla hafif nitelikte yaraladıkları kaydedildi.

Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı arasındaki şiddet soruşturması tamamlandı! İkisinin de hapsi isteniyor

ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDE YARGILANACAKLAR

İddianamede, Mihriban Hurmacı'nın eşe karşı basit yaralama, hakaret ve tehdit suçlarından 1 yıl 3 aydan 5 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. Özer Hurmacı hakkında ise eşe karşı basit yaralama ve Tehdit suçundan 1 yıldan 3 yıl 6 aya kadar hapis istendi. İddianame kabul edilirse taraflar, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı arasındaki şiddet soruşturması tamamlandı! İkisinin de hapsi isteniyor

MİHRİBAN HURMACI'YA KORUMA KARARI İHLALİNDEN 3 GÜN TAZYİK HAPSİ

Öte yandan taraflar birbirlerine karşı olarak koruma kararları aldırmıştı. Mahkemeye başvuran Mihriban Hurmacı, eşinin kendisine ve çocuklarına yaklaşmaması için 1 ay süreyle koruma kararı aldırmıştı. Özer Hurmacı ise 1 aylık koruma kararının ihlal edildiği iddiasıyla Mihriban Hurmacı hakkında zorlama hapsi talebinde bulundu. Avukatları Esennur Ezgi ve Selim Erbağcı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesine başvuran Özer Hurmacı'nın talebi, 11 Şubat'ta kabul edildi. Mahkeme, Mihriban Hurmacı hakkında şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine ilişkin kararları ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsi uygulanmasına karar verdi. Karar kesinleşirse Mihriban Hurmacı 3 gün cezaevine girecek. Ancak Mihriban Hurmacı'nın iki hafta içinde karara itiraz hakkı bulunuyor.

Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı arasındaki şiddet soruşturması tamamlandı! İkisinin de hapsi isteniyor
Futbolcu Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı arasındaki şiddet soruşturması sonuçlandı! İkisi için de hapis talep ediliyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Futbolcu Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı arasındaki şiddet soruşturması sonuçlandı! İkisi için de hapis talep ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Can Yıldırım : 1.Emre Aşık 2.Özer Hurmacı kadınlara bakarmısın ikiside dominant tipler. Futbolcusun okadar paran pulun var gidip Türk kızı ile evlenip başına sonra sorun alıyorsun. Git yabancı hakkını kullan kafan rahat etsin. 0 0 Yanıtla

Advertisement