Başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü - Son Dakika
Magazin

Başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Diyarbakır'da bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra erkek arkadaşı tarafından başından vurulması sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası da aynı kaderi paylaştı. Kaya'nın ablası, erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü.

22.03.2020 13:56  Güncelleme: 15:01

Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası da erkek arkadaşı dehşeti yaşadı. Kaya'nın ablası,sevgilisi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

ASTSUBAY ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Olay, Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi TOKİ sosyal konutlarında meydana geldi. İddiaya göre, bir şirkette muhasebeci olarak çalışan Dilek Kaya ile erkek arkadaşı arasında dün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenli tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma büyüyünce Diyarbakır 8. Ana Jet Üst Komutanlığında görevli Astsubay Y.Ç., belinden çıkardığı tabanca ile Dilek Kaya'ya ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti.

Başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

SEVGİLİSİNİN CANSIZ BEDENİNİN BAŞINDA BEKLEDİ

Silah sesleri üzerine bölgeye 112 acil sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Açık olan kapısından eve giren polis ekipleri, Y.Ç'yi Dilek Kaya'nın cansız bedeni önünde buldu. Katil zanlısı Y.Ç., polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Dilek Kaya'nın cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

KARDEŞ MUTLU KAYA DA BAŞINDAN VURULMUŞTU

Erkek arkadaşı tarafından vurularak öldürülen Dilek Kaya'nın kardeşi Mutlu Kaya da, yine erkek arkadaşı tarafından başından vurulmuştu. Bir süre konuşamayan ve yürüyemeyen Mutlu Kaya, uygulanan tedavi sonrası yürüyüp konuşmaya başlamıştı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya\'nın ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (66)

  • merve: bizde iki kız kardesiz kimse bizi vurmadı. Biraz da şunu sorgulamak lazım bunları insanlar neden vuruyor? 130 158 Yanıtla
    Esin Grabe: Yorum yapan Merve ye: 'BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK KONUSMA" Birde bunlari niye vuruyorlar diye kelime cok cirkin.Bunlari demek ne demek.Bunlar dedigin kisiler Insan Bunlar dedigin kisiler Kadin senin gibi yoksa sen kendini herkesten farklimi zannediyorsun. 62 11 Agzhayraaç: Ne kadar acımasız ,kötü bir yorum yapmışsın,ülkemizde yüzlerce kadın cinayeti var,sen aydan mi geldin,insanlar anlasamayinca birbirini mi oldurecek..Allah korusun senin basina gelmeyeceği ne malum,ayip 34 21 Feryal: Bu nasıl bir mantık, kimsenin kimseyi öldürmeye hakkı yoktur 35 16 melis: Allah ın verdiği canı başkası alamaz 2 kardeş aynı şeyi yaşamış ozaman bunlarda bi sorun var demek nedir nasıl kıskançlık nasıl bi öfke bunlarda sorun var demek bunu haketmiştir diyorsunuz vuran kişinin hiç mi suçu yok nasıl bi zihniyet bu yaaaa 35 8 Adem: Birakin merveye saldirmayi. 3 kisiden ikisi mervenin yorumuna destek vermis. O kadarda haksiz degilmis demekki. 12 28 Burhan katılmış : Allah kimsenin başına vermesin büyük konuşmamak lazım 27 1 çirkin merve çirkin merve: Demekki sen ve kızkardeşin kıskanılmayacak kadar çirkinsiniz bu iki kızkardeşte çok güzel olmalarının kurbanı oldular başkasının acısından nemalanmayı ne kadar seviyorsunuz yuhhhhh. 11 7
  • Tesadüf olamaz: Demekki bunlarda bir sorun var 92 63 Yanıtla
    Kral çıplak : Tesadüf sen ne ayaksın xero 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement