Annesi Seda Sayan'ın İsteği İle Futbolu Bırakan Oğulcan Engin Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Annesi Seda Sayan'ın İsteği İle Futbolu Bırakan Oğulcan Engin Kimdir?

Annesi Seda Sayan\'ın İsteği İle Futbolu Bırakan Oğulcan Engin Kimdir?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, gazetecilere yaptığı açıklamada oğlu Oğulcan Engin'in kendisi istediği için futbolu bıraktığını söyledi. Açıklama sonrası Oğulcan Engin'in hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Oğulcan Engin kimdir, futbol kariyerine nasıl başladı?

23.01.2019 10:39  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"O Ses Türkiye"nin şimdilerde jüri koltuğunda oturan Seda Sayan, Beşiktaşlı futbolcu Sinan Engin'den olan oğlu Oğulcan Engin hakkında, "Oğlum Oğulcan iyi bir futbolcuydu, tıpkı babası gibi çok iyi bir solaktı ama Seda Sayan'ın oğlusun, torpillisin' diye çok üstüne gidip onu üzdüler. Ben de ona futbolu bıraktırdım." açıklamasında bulundu. Açıklamanın ardından gözler Oğulcan Engin'in hayatına çevrildi. Peki, Oğulcan Engin kimdir, kaç yaşındadır, nerede okudu ve futbol kariyerine nasıl başladı?

OĞULCAN ENGİN KİMDİR?

1990 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Oğulcan Engin'in babası Beşiktaş'lı eski futbolcu Sinan Engin, annesi ise şarkıcı Seda Sayan'dır. 9 yaşındayken Beşiktaş'ın minikler takımında oynamaya başlayan Engin, 2001 yılında lisansını aldı. 2008 sezonundan itibaren Beşiktaş PAF takımında kaptan olarak görev yaptı.

Annesi Seda Sayan'ın İsteği İle Futbolu Bırakan Oğulcan Engin Kimdir?

TÜRKİYE MİLLİ TAKIM FORMASI GİYDİ

2008 yılında Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okumaya başlayan Oğulcan Engin, 2 kez Türkiye U-17, 4 kez de Türkiye U-18 olmak üzere toplamda 6 kez Türkiye Milli Takım forması giydi. 2009 yılında yıl annesi Seda Sayan ile Lays cips reklamında gördüğümüz Engin, 2012 yılında futbolu bıraktı, İtalya'nın Milano kentinde European Shool Of Economics'te ekonomi eğitimi almaya başladı ve 2015'te mezun oldu.

Son Dakika Magazin Annesi Seda Sayan'ın İsteği İle Futbolu Bırakan Oğulcan Engin Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement