Pınar Altuğ'un o hareketi gözlerden kaçmadı! Cenazede tepki çeken detay - Son Dakika
Son Dakika Logo
Magazin

Pınar Altuğ'un o hareketi gözlerden kaçmadı! Cenazede tepki çeken detay

22.12.2025 17:06

Oyuncu Yağmur Atacan, anneannesi Zarife Korkmazoğlu'nun vefat haberini ''Güle güle canım anneannem'' notuyla duyurdu. Anneanne Korkmazoğlu, bugün düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Pınar Altuğ'un cenazede sakız çiğnediği anlar takipçilerin dikkatinden kaçmadı ve tepki topladı; bazı kullanıcılar ''Pınar da üzüntüden sakıza vermiş kendini'' yorumunu yaptı.

Son dönemde sosyal medyada paylaştıkları eğlenceli videolarla dikkat çeken Pınar Altuğ– Yağmur Atacan çiftinden bu kez üzücü bir haber geldi. Oyuncu Yağmur Atacan, anneannesi Zarife Korkmazoğlu'nun vefat ettiğini sosyal medyadan duyurdu. Anneannesiyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Atacan, "Güle güle canım anneannem… Dedem hanidir bekliyordu seni; sen de özlemiştin onu. Canım benim…" notunu düştü.

Cenaze hakkında bilgi veren Pınar Altuğ ise Instagram hesabından, "Anneannemiz Zarife Korkmazoğlu'nun cenazesi bugün (22 Aralık) ikindi namazını müteakiben Şakirin Camii'nden kaldırılacak. Ardından Çekmeköy Yukarı Baklacı Mezarlığı'na defnedilecektir" paylaşımını yaptı.

Pınar Altuğ'un o hareketi gözlerden kaçmadı! Cenazede tepki çeken görüntüler

PINAR ALTUĞ'UN CENAZEDE SAKIZ ÇİĞNEMESİ TEPKİ ÇEKTİ

Anneanne Korkmazoğlu, bugün düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Ancak cenaze sırasında yaşanan bazı detaylar sosyal medyada gündem oldu. Pınar Altuğ'un cenazede sakız çiğnediği anlar takipçilerin dikkatinden kaçmadı ve tepki topladı.

Sosyal medyada birçok kullanıcı, "Pınar da üzüntüden sakıza vermiş kendini", "Pınar bayağı üzgün, ağzında sakız, yüzünde değişik bir gülümseme" ve "Sakızlarıyla çok üzgünler" yorumlarını yaptı.

Pınar Altuğ'un o hareketi gözlerden kaçmadı! Cenazede tepki çeken görüntüler

Son Dakika Magazin Pınar Altuğ'un o hareketi gözlerden kaçmadı! Cenazede tepki çeken detay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Osman Kaan Osman Kaan:
    milletin çiğnediği sakızı bile dert ediyorsunuz , bizim millet adam olmaz 25 59 Yanıtla
  • Aganın Oglu Aganın Oglu:
    Kamera önündeki sürekli gözönünde olan kişiler toplum tarafından sık sık her platformda gözükmektedir. bundan dolayı hareketleri toplumun aynası olmalı, bu cenazede olması gereken bir davranış değil. Edep sen ne güzelsin 47 3 Yanıtla
  • Bulent Cebeci Bulent Cebeci:
    Yav he he afyon sakızı çiğniyor size de haber olsun torba dolsun ! 9 12 Yanıtla
  • aykut koçak aykut koçak:
    alla alla mini etek giyinmemiş bu kıyamet alametleri bir bir gerçekleşiyor 12 2 Yanıtla
  • ayşe onat ayşe onat:
    İnsanların ne de çok açığını arıyorsunuz.Allah rahmet etsin deyip geçseniz de insanların aklına gelmeyen fitne yaymasanız nasıl güzel olurdu.Ahlaksız demek için yorum yapanların da ahlaki değerleri olmalı.Kime ne insanın ağızındakinden .......... 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement