Sevda Demirel, Türk Kadınlarını Aşağılayan Mehmet Akif Alakurt'a Destek Oldu - Son Dakika
Magazin

Sevda Demirel, Türk Kadınlarını Aşağılayan Mehmet Akif Alakurt'a Destek Oldu

Model Sevda Demirel, Türk kadınlarını aşağılayan oyuncu Mehmet Akif Alakurt'a "Türk kadınları bu yanlışları yapıyor, Mehmet Akif Alakurt haklı ve doğru söylüyor." diyerek destek oldu.

04.03.2019 14:35  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyunculuğu bırakarak Brezilya'da bir çiftliğe yerleşen oyuncu Mehmet Akif Alakurt, önceki gün Instagram hesabından paylaşım yaparak "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve hep 'Ben de öyle düşünüyorum' diyen. Zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir." dedi.

Model Sevda Demirel, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olarak Alakurt'un tepki çeken sözlerine destek çıktı.

Sevda Demirel, Türk Kadınlarını Aşağılayan Mehmet Akif Alakurt'a Destek Oldu

"MEHMET ALAKURT HAKLI VE DOĞRU SÖYLÜYOR"

Sevda Demirel, Mehmet Akif Alakurt'un tepki çeken Türk Kadını paylaşımı hakkında "Türk kadınları bu yanlışları yapıyor, ben de zamanında yaptım ve terk edildim. Mehmet Akif Alakurt haklı ve doğru söylüyor." açıklamalarında bulundu.

"TÜRK KADINI ÇIKARLARINI ELDE EDENE KADAR MÜKEMMELİ OYNAR"

Mehmet Akif Alakurt, önceki gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve hep 'Ben de öyle düşünüyorum' diyen. Zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin." dedi.

Sevda Demirel, Türk Kadınlarını Aşağılayan Mehmet Akif Alakurt'a Destek Oldu

BUNALIMDA MI?

2001'de Best Model seçilen Mehmet Akif Alakurt hemen sonrasında oyunculuğa geçiş yapmış, 'Sıla' ve 'Adanalı' dizileriyle şöhret olmuştu. 2013'teki 'Fatih' ve 2014'teki 'Emanet' dizileriyle aradığını bulamayınca sektöre küsmüştü. 2016'da mesleği bırakıp Brezilya'da bir çiftliğe yerleşti. Bu sırada 22 yaşındaki Nurseli Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı. Çiftin fırtınalı ilişkisi bir süre önce bitti. Son bir yılda saçları dökülen, sakal bırakan, kilo alan Alakurt'un bunalımda olduğu iddia edildi.

Sevda Demirel, Türk Kadınlarını Aşağılayan Mehmet Akif Alakurt'a Destek Oldu
Sevda Demirel, Türk Kadınlarını Aşağılayan Mehmet Akif Alakurt'a Destek Oldu
Sevda Demirel, Türk Kadınlarını Aşağılayan Mehmet Akif Alakurt\'a Destek Oldu

Son Dakika Magazin Sevda Demirel, Türk Kadınlarını Aşağılayan Mehmet Akif Alakurt'a Destek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • ALİ: BENCEDE MEHMET AKİF ÇOK HAKLI................................. 15 40 Yanıtla
  • doğrucu Davut: Mehmet Ali Alakurt haklı baylar bayanlar Dağılın ARTIK 14 39 Yanıtla
  • Seksenler: maalesef Türk kadınları böyle artık menfaatçi çıkarcı karşısındaki erkeğin aylık maaşı ve mal varlığı gelirine göre sıralıyor siz hiç gördünüz mü manken gibi bir kızın asgari ücretle geçinen mütevazi bir erkekle çıkıp evlendiğini teknoloji hayatımıza girdiğinden berli bu düzen böyle 16 37 Yanıtla
  • ELF: Sevda demirelalakurt şıracının şahiti bozacı dineme küfredenler müslüman olsa bari 39 13 Yanıtla
  • atalay: ulan adam karınızın kızınızın annenizin cümlesi öyle diyor Bazılarıda yağmur yağıyor sanıyor yuh be elinizden gelse adama madalya takarsınız siz 40 2 Yanıtla
    bulut: aynen atalay.. sadece sevda gibi reklam için hemcinslerini arkadan vuranlar değil herkese söylüyor 12 0
  • Eda: Sahsiyetsiz türk erkeği yok mu ? Doktor diye apartmanları var diye gudubet kadınla evlendi be tanıdıgım biri . Anası danası pek bi memnun onuda aldatıyormuş hey yavrum hey erkeği kadını yok açsan görgüsüzsen kökün avamsa paragözsen oluyo böyle . Şahsiyet bayanlar beyler herkesin harcı değil 18 4 Yanıtla
    Tr: Sucluluk psikolojisi var gibi sende 2 3
  • Tr: Ben cikarsiz hicbir kizla tanismadim 13 9 Yanıtla
  • ebru : Bu herif önce kendi Annesinede hakaret ediyor o da kadin 15 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement