Son dakika magazin haberleri! Güncel magazin olayları - Son Dakika
Magazin

Son dakika magazin haberleri! Güncel magazin olayları

Son dakika magazin haberleri! Güncel magazin olayları

Usta oyuncu Semra Dinçer yaşamını yitirdi, Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan Hadise, sahne kıyafetlerinde değişime gitti, Esra Bilgiç hakkında çıkan kaprisli haberleri açıklık getirdi gibi magazin dünyasında yaşanan son dakika gelişmeler bu sayfada yer almaktadır.

01.11.2021 15:39  Güncelleme: 16:10

Esra Bilgiç, hakkında çıkan kapris haberlerine sert çıktı, Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan Hadise, sahne kıyafetlerinde değişiklik yaptı gibi son dakika magazin haberlerine buradan erişebilirsiniz.

SEMRA DİNÇER HAYATINI KAYBETTİ

Son dakika magazin haberleri! Güncel magazin olayları

Kuzey Güney dizisindeki anne rolüyle akıllarda yer edinen Semra Dinçer, 56 yaşında yaşamını yitirdi. Bir süredir kanserle mücadele eden oyuncunun ölüm haberini duyuran Haluk Levent, "Sayısız operasyon yaptırıldı ama olmadı" açıklamasını yaptı. Yıllar önce yayınlanan Kuzey Güney dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm haberini de şarkıcı Haluk Levent duyurdu.

HADİSE SAHNE KIYAFETLERİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİTTİ

Son dakika magazin haberleri! Güncel magazin olayları

Konserlerinde tercih ettiği cesur mayolu kıyafetleriyle gündeme gelen Hadise, Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladıktan sonra kıyafetlerinde değişime gitti. Önceki akşam bir mekanda sahne alan şarkıcı, siyah uzun bir tulum tercih etti. Bir süredir iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan Hadise, özel hayatı ve işiyle gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta müstakbel kayınvalidesi ile tanışan Hadise, sahne kıyafetlerinde değişikliğe gitti.

ESRA BİLGİÇ, SERT ÇIKTI

Son dakika magazin haberleri! Güncel magazin olayları

Pakistan'daki bir markanın reklam yüzü olan oyuncu Esra Bilgiç'in çekimlerde istediği marka vitamin takviyesi alınmadığı için kriz çıkardığı iddia edildi. Bütün çalışanları saatlerce soğukta beklettiği söylenen oyuncu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hakkındaki iddiaları yalanladı. Bilgiç, "Bu yapılan haksızlık. Çıkan haberlere itibar etmeyin" sözleriyle isyan etti.

OYUNCU EMRE KARAYEL ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Son dakika magazin haberleri! Güncel magazin olayları

Adana'lı oyuncu Emre Karayel, İstanbul'a dönmek için bindiği uçakta büyük kaza atlattı. Uçakta 'patlama' olduğunu ve 'Yıldırım çarptı' anonsu yapıldığını ifade eden Karayel, "Ne yalan söyleyeyim, çok korktuk. Geçmiş oldu" dedi. Bir süre kaldığı Adana'dan İstanbul'a uçakla dönen oyuncu Emre Karayel, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, kaza atlattıklarını bildirdi.

Son Dakika Magazin Son dakika magazin haberleri! Güncel magazin olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement