Survivor Oyun Heyecanı Yaşayan Atakan, Baygınlık Geçirdi - Son Dakika
Magazin

Survivor Oyun Heyecanı Yaşayan Atakan, Baygınlık Geçirdi

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan Türk takımından Atakan, sevinç yaşarken bir yanda yere yığıldı. Arkadaşlarının korku gözleri karşısında yerde yatan Atakan'a sağlık ekipleri müdahale etti.

31.03.2019 13:24

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Her iki takımda süren kavgalar, tartışmalar devam ederken dokunulmazlık oyununu Türk takımı kazandı.

Ödül oyunu sonrasında sevinç yaşayan Atakan yere yığılınca yarışmacılara korku dolu anlar yaşattı.

BİRDEN YERE YIĞILDI

Survivor'ın son bölümünde Türk ve Yunan takımları haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için kıyasıya rekabet etti. Pazar günü oynanacak ikinci dokunulmazlık oyununa avantajlı çıkmak açısından büyük önem taşıyan oyunda mücadele soluksuz takip edildi. Survivor'da güne damgasını vuran olay ise Atakan ile yaşandı. Oyunu kazandıktan sonra zıplayarak sevincini belli eden Atakan, tansiyonu düşünce yere yığıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde müdahale ettiği Atakan, hastaneye kaldırıldı.

Survivor Oyun Heyecanı Yaşayan Atakan, Baygınlık Geçirdi

ATAKAN IŞIKTUTAN KİMDİR?

15 Aralık 1994'te İstanbul Şişli'de doğan Atakan Işıktutan'ın memleketi Rize. 2016'da İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Atakan, 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansa başladı ve hala devam ediyor.

Survivor Oyun Heyecanı Yaşayan Atakan, Baygınlık Geçirdi

Sporla 4 yaşında yüzmeyle tanıştı ve o günlerden sonra hayatıdan hiç çıkarmadı. İlkokul, ortaokul ve lise yılları basketbolla geçti, İstanbul içerisinde başarılar elde etti. 2013'te basketbolu bıraktı ve fonksiyonel fitness adı altında CrossFit'le tanıştı. Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katılıp başarılar sergiledi. 2018'de yapılan son şampiyonada kendi kategorisinde 1., yine aynı sene yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonası'nda 2. oldu. Ayrıca diksiyon ve oyunculuk eğitimleri aldı.

Survivor Oyun Heyecanı Yaşayan Atakan, Baygınlık Geçirdi

Son Dakika Magazin Survivor Oyun Heyecanı Yaşayan Atakan, Baygınlık Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Abooo karşı köy duymasin: Diksiyon ve oyunculuk eğitimleri almış ..ilginç neden almış acaba sanirim kasaplik yapacak müşteriye iyi hitap etmek için.. 2 4 Yanıtla

Advertisement