AK Parti'de Bayramlaşma - Son Dakika
Politika

AK Parti'de Bayramlaşma

AK Parti\'de Bayramlaşma

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, bugün seçime de hükümete de koalisyona da hazır olduklarını ifade ederek, "Bir oyun namusunu korumak adına bundan sonra daha büyük bir gayret göstereceğiz" dedi.

18.07.2015 17:38

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, bugün seçime de hükümete de koalisyona da hazır olduklarını ifade ederek, "Bir oyun namusunu korumak adına bundan sonra daha büyük bir gayret göstereceğiz" dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı bayramlaşma programı Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Revi, genel seçimler sonrası yaşanan olaylara değindi. Revi, "Partimiz Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon'da da başarılı olmuştur. Başarısız olduğumuza dair söylemler algı operasyonundan ibarettir. Seçim sonrası basında ve sosyal medyada suyu bulandırmak isteyenler oldu bunları çok dikkate almıyoruz" dedi.

Yeşil Yol projesiyle alakalı da önemli açıklamalar yapan Revi, "Yeşil Yol bir turizm projesidir ve uygulaması devam eden bir projedir. Bununla ilgili çiçeği burnunda bir milletvekilimiz bir eyleme katıldı. Yola karşı olduğu için oraya atla mı yaya mı gitti bilmiyorum. Bir başka partinin il başkanı da yeşil yalan dedi. Bu yakışıksız bir ifadedir eğer demişse kendisine iade ediyoruz" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bütün teşkilatlar olarak birlik ve beraberlik zamanı olduğunu ifade ederek, "Belediyeler olarak büyük bir hizmeti 1 Mayıs itibariyle başlattık, hepimizden Allah razı olsun. Büyükşehir olarak 20 Trilyonluk bir beton yol ihalesi yaptık ve sahaya tatbik ettik ve edilmeye devam ediyor. 30 Trilyonluk bir asfaltı planladık ve şu ana kadar 100 bin ton asfalta ulaştık ve hedefimiz bu yıl sonuna kadar 200 bin ton asfalt yapmak. Bizlere destek verenlere çok teşekkür ediyoruz. Milletin hizmetkarı olduğunun daha iyi anlaşılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zaman bütün teşkilatlar olarak birlik ve beraberlik zamanıdır, zaman tevhid zamanıdır dedikodu zamanı değildir. Biz milletimizin demokratı ve muhafazakarıyız. Biz milletin ta kendisiyiz Allah yolumuzu açık etsin" dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu'nun ardından AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz da programa katılanlara selamlama konuşması yaparak bayramlarını tebrik etti. AK Parti Trabzon Milletvekili Günnar da programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Partimizin kuruluşundan itibaren emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Bizler bugüne kadar nasıl başarılara imza attıysak bundan sonra bu emanete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizim davamız 2023'e değil 2071'lere kadar planlanmış bir davadır. Hiç durmadan yolumuza koşar adım devam ediyoruz. Sonuç ne olursa olsun ülkemiz ve şehrimiz için çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Sizlerden dualarınızı ve destekleriniz her daim istiyoruz" diye konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu da programda yaptığı konuşmasına teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Köseoğlu, "Bayram buluşma ve birlik zamanıdır. Bayram bu anlamda çok özel ve güzel bir zaman. Rabbim ömrümüzü ve geleceğimizi bayram kılsın. Önemli bir süreçten geçiyoruz, hükümet kurulma çalışmaları devam ediyor. Rabbim milletimize hayırlısını nasip etsin. Trabzon'daki başarımız birlik ve beraberliğimizin sonucudur. Bu başarıya destek veren ve payı olan tüm teşkilat mensuplarımıza ve yerel yönetimlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta da yaptığı açıklamalarda şu ifadeler yer verdi: "Bütün teşkilat mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Milletvekili olarak seçildiğimiz andan itibaren birlik ve beraberlik içerisinde sizlere hizmet edebilmenin gayreti içerisindeyiz. Trabzon zor bir şehirdir ve zorluklarını biliyoruz. Nifak çıkarmak ve insanları ayrıştırmak hiçbir Müslümana yakışmaz. Seçim akşamından itibaren basında kavga ettiler şunları yaptılar diye iftira ve yalandan ibaret haberler yapıldı. Bizim aramıza kimse nifak tohumu sokamaz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce'yi Trabzon düşmanı gibi göstermeye çalışmakta düşmanlıktır. Sayın Bakanımız 81 ili sevdiği gibi Trabzon'u da sevmektedir. Güllüce'yi eleştirmek Başbakanımızı eleştirmek ve Trabzon'a ihanettir."

Son olarak söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Soylu, genel seçimlerde büyük bir gayret ortaya koyduklarını ifade ederek, "Genel seçimlerde büyük bir gayret ortaya koyduk. Bu gayrette emeği olan bütün dava arkadaşlarımıza tekrar hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarımızda bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmamak için bir dakikamızı bile boş bırakmadık. Milli irade Trabzon'da yüzde 56,5 oy oranı verdi. Türkiye genelindeki Büyükşehir Belediyeleri arasında oyunu koruyan birinci şehir bizim şehrimiz. Bize bu sorumluluk ve anlayışı veren herkese de ayrıca teşekkür ediyorum. Trabzon için seçim öncesi ne söz verdiysek yerine getirmek için takipçisi olacağız." dedi.

"BUGÜN SEÇİME DE HÜKÜMETE DE KOALİSYONA DA HAZIRIZ"

TBMM'de 258 Milletvekili sanki AK Parti almamı gibi bir algı oluşturmaya çalışıldığının altını çizen Soylu, seçime de hükümete de koalisyona da hazır olduklarını ifade ederek "Bir oyun namusunu korumak adına bundan sonra da daha büyük bir gayret göstereceğiz. Ben burada ne söylediysem Hakkari'ye de gittiğimde de onu söyledim. Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi. AK Parti'ye rakip partilerin seçim çalışmalarını farklı farklı söylemlerle yürütmeye çalıştığını ifade eden Soylu," Bize verilen yüzde 41'lik oyun işaretini aldık. Bir taraftan HDP bir taraftan MHP bir taraftan Aydın Doğan bir tarafta Uluslarası sermaye ve aktörler bize CHP ile koalisyon yapın diyor. Acaba bizi sevdikleri için mi? AK Parti'nin gücünü aşağıya almak için HDP, MHP ve CHP ellerinden geldiği her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Adama sorarlar 'Gün oldu harman oldu eniştem beni neden öptü' siz bizi ne kadar seviyormuşsunuz. Biz tek başına iktidar dedik siz koalisyon istediniz. Bunu siz yapın biz de muhalefet olalım. Bugün seçime de hükümete de koalisyona da hazırız." şeklinde konuştu.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN MEŞRUİYET PROBLEMİ YOKTUR"

Cumhurbaşkanı üzerinden meşruiyet tartışması yapanlara da mesajlar veren Soylu," Cumhurbaşkanımızın meşruiyet problemi yoktur. Cumhurbaşkanımız bütün siyasi partilerin üzerindedir. Kimse yanlış anlamasın, Cumhurbaşkanını AK Parti'nin korumasına da ihtiyaç yoktur. Cumhurbaşkanının meşruiyetinin iki dayanağı vardır. Bir tanesi anayasadır diğeri de anasının ak sütü gibi almış olduğu yüzde 52 oy ve iradedir" dedi. Yeşil Yol Projesiyle de alakalı önemli açıklamalar yapan Soylu, "Yeni bir yaygara kopartmaya çalışıyorlar. Kim yapıyor bunu 'Birleşik Haziran Hareketi' kim bunlar? PKK'nın ve KCK'nın bayraktarlığını yapan bunlar. Türkiye'de ne kadar gayri milli unsurlar varsa hepsi bu hareketin içindedir. Karadeniz'in birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışan bir anlayış ortaya koyuyorlar. Sebep ne? AK Parti Türkiye'den en çok oy aldığı Karadeniz Bölgesi ve İç Anadolu'dur" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE BİR PKK BİR KCK SORUNU VARDIR"

Türkiye'de bir PKK bir KCK sorununun var olduğunu kaydeden Soylu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Karadeniz'in cefakar, vefakar vatanperver halkı bu yaygaraya yani PKK ve KCK'nın Karadeniz'i ele geçirme operasyonuna izin vermeyecektir. Türkiye'de Kürt sorunu yoktur. AK Parti 13 yıllık sessiz devrimiyle Kürt sorunu ortadan kaldırmış ve eşit vatandaş ilkesini çok net bir şekilde ortaya koymuştur. Türkiye'de bir PKK bir KCK sorunu vardır. Allah şahidimizdir hükümeti kurduğumuzda ilk ele alacağımız sorun da budur. Biz yatırımdan, demokrasiden ve milletimize hizmetimizde asla vazgeçmedik. Bizim her yerde alnımız açık burada ne söylüyorsak ülkemizin her yerinde aynı şeyi söylüyoruz. Gittiğimiz yolda dosdoğru gidiyoruz." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'de Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement