AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Bingöl'de "Teşkilat Buluşması Toplantısı"na katıldı Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Bingöl'de "Teşkilat Buluşması Toplantısı"na katıldı Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, "İnşallah çok da gecikmeden, yılbaşı gelmeden adaylarımızı açıklamak suretiyle iyi bir saha çalışmasıyla, yerel seçimlere yoğun bir şekilde teşkilatlarımızla birlikte girmiş olacağız." dedi.

18.12.2023 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİNGÖL'de konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Milletimiz bunların eline kalsaymış büyük sıkıntılarla karşılaşırmışız. Dikkat ederseniz toplanıp toplanıp dağılanlar, onlarca toplantı yapanlar, kendi aralarında ne konuşmuşlar, 28 Mayıs'tan sonra gördük. Bir baktık ki biri ötekini hançerlemiş, öteki de hiç olmadık isimlere bakanlıklar dağıtmış. Yani toplanmışlar, toplanmışlar, kim hangi koltuğu alacak onu konuşmuşlar dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Bingöl'de 'Teşkilat Buluşması Toplantısı'na katıldı. Veysel Belgin Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Kandemir, 28 Mayıs'taki genel seçimde büyük mücadele verdiklerini ifade ederek, 'Milletimiz bunların eline kalsaymış büyük sıkıntılarla karşılaşırmışız. Dikkat ederseniz toplanıp toplanıp dağılanlar, onlarca toplantı yapanlar, kendi aralarında ne konuşmuşlar, 28 Mayıs'tan sonra gördük. Bir baktık ki biri ötekini hançerlemiş, öteki de hiç olmadık isimlere bakanlıklar dağıtmış. Yani toplanmışlar, toplanmışlar, kim hangi koltuğu alacak onu konuşmuşlar. Bu toplantıların hiçbirinde ne millet ne memleketin dertleri ne de vatandaşın beklentileri var. Varsa yoksa kendi koltukları. Allah bizi ve milletimizi bu anlayıştan korumuş çok şükür. 22 yıllık hikayemizde milletimizin dışında bize istikamet veren bir merci gördünüz mü ya da güçlü lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kere 'ben' dediğini duydunuz mu Mesele işte tam bu. Bir anlayış meselesi. Genel Başkanımız İstanbul'da temayül yaptı. Böylece istişarelerimizi tamamlayacağız. İnşallah çok da gecikmeden, yılbaşı gelmeden adaylarımızı açıklamak suretiyle iyi bir saha çalışmasıyla, yerel seçimlere yoğun bir şekilde teşkilatlarımızla birlikte girmiş olacağız' diye konuştu.(DHA)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Bingöl\'de "Teşkilat Buluşması Toplantısı"na katıldı Açıklaması
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Bingöl'de 'Teşkilat Buluşması Toplantısı'na katıldı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement