AK Parti'li Durmuşoğlu: "1 yıl içerisinde 11 ilimizi ayağa kaldıracağız" - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Durmuşoğlu: "1 yıl içerisinde 11 ilimizi ayağa kaldıracağız"

AK Parti\'li Durmuşoğlu: "1 yıl içerisinde 11 ilimizi ayağa kaldıracağız"

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, depremden etkilenen 11 ili, 1 yıl içerisinde tekrar ayağa kaldıracaklarını söyledi.

02.03.2023 16:45  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, depremden etkilenen 11 ili, 1 yıl içerisinde tekrar ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Durmuşoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin Osmaniye'de de büyük yıkıma neden olduğunu anımsattı.

Depremden zarar gören vatandaşların, barınma ve yiyecek gibi ihtiyaçlarının karşılanmasında tüm imkanların seferber edildiğini anlatan Durmuşoğlu, Osmaniye'de 11 bin 600 konut ve bin 598 köy evinin yapılmasının planlandığını vurguladı.

Durmuşoğlu, şunları kaydetti:

"Geçmişte pek çok afette, Van, Elazığ, Malatya, İzmir depremlerinde, Antalya ve Muğla yangınlarında, Kastamonu, Sinop, Bartın, Giresun sel afetlerinde, çukur eylemlerinde, enkaza dönen il ve ilçelerde nasıl yaptıysak, 1 yıl içerisinde 11 ilimizi tekrar ayağa kaldıracağız. Bize olan inanç ve güveni asla boşa çıkarmadık. Milletimizin desteğiyle 6 Şubat depremlerinin izlerini kısa sürede inşallah sileceğiz. Bu büyük felaketin ilk anından bu yana canla başla çalışırken, ulaşmadık tek bir alan bırakmamak için tüm gücümüzü sarf ederken, bazı siyasi partilerden deprem bölgesinde yalan yanlış haberlerle devletimizi sorgulayıp, zarar gören vatandaşlarımız üzerinden siyaset yapmalarını da şiddetle kınıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'li Durmuşoğlu: '1 yıl içerisinde 11 ilimizi ayağa kaldıracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement