AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi: - Son Dakika
Politika

AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi:

AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi:

AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'nın AK Parti'nin Kapatılması İstemiyle Anayasa Mahkemesi'ne Dava Açmasını Eleştirdi.

15.03.2008 19:39

AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'nın AK Parti'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne dava açmasını eleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Mardin Milletvekili Avukat Süleyman Çelebi, seçim bölgesi Mardin'de incelemelerde bulundu. Çelebi, Midyat'ta AK Parti İlçe Başkanı Edip Demirdağ, Söğütlü Belediye başkanı Şükrü Şahin ve Çavuşlu Belediye Başkanı Ahmet Akay ile birlikte Çavuşlu beldesine gitti. Çavuşlu beldesinde partililer ile seçmenlerini ziyaret eden Süleyman Çelebi, Başbakan Erdoğan'ın Siirt'teki konuşmasını televizyondan izlerken düşüncelerini aktardı. Çelebi; "Bir partide demokrasiye ve laikliğe aykırı tavır ve davranış olmaz, olması da mümkün değildir. Türkiye Cumhuriyeti yasaları neyi gerektiriyorsa, parti olarak, bir parti mensubu olarak, bir Mardin milletvekili ve bir AK Parti mensubu olarak, yasaların dışına çıkmamız mümkün değildir" dedi. Çelebi, yarın partisinin Mardin gençlik kolları kongresine katılmak için başbakanı sabırsızlıkla beklediklerini sözlerine ekledi.

Milletvekili Çelebi, daha sonra gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Gelinkaya beldesine geçti.

(SE-ZG-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement