Erdoğan: Kaset Üretmeye Devam Edin - Son Dakika
Politika

Erdoğan: Kaset Üretmeye Devam Edin

Erdoğan: Kaset Üretmeye Devam Edin

Başbakan Erdoğan, "Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış ama bunlarınki yatsıya kadar yanmadı, çok erken bunlar yakalandı." dedi.

01.03.2014 20:33  Güncelleme: 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi bu 3 kafadara şunu söyleyeceğiz, 'Siz sabah akşam milleti dinleyin. Millet size kar etmiyor, kaset üretmeye devam edin' deyin bunlara. Bırakın üretsinler, yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış ama bunlarınki yatsıya kadar yanmadı, çok erken bunlar yakalandı" dedi.

Erdoğan, partisinin Denizli'de Özay Gönlüm Meydanı'ndaki mitinginde halka hitap etti. Denizli'ye 8 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını belirterek, "2002 yılında yılın tamamında 96 bin adet otomobil satılmıştı. 2013'te tüm zamanların rekorunu elde ettik bir yıl içinde 665 bin otomobil satıldı" dedi.

En gelişmiş ekonomilerin daraldığı dönemde Türkiye ekonomisinin büyüdüğünü anlatan Erdoğan, "Şimdi bu 3 kafadara şunu söyleyeceğiz, 'Siz sabah akşam milleti dinleyin. Millet size kar etmiyor, kaset üretmeye devam edin' deyin bunlara. Bırakın üretsinler, yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış ama bunlarınki yatsıya kadar yanmadı, çok erken bunlar yakalandı" ifadelerini kullandı.

Denizli'nin 30 Mart seçimlerine çak farklı girdiğini dile getiren Erdoğan, büyükşehir yapılan Denizli'nin bütün ilçeleri ile modern bir şehir olmanın hazzını yaşayacağını söyledi. Denizli'nin hükümet ve büyükşehir yatırımları ile yeni dönemde marka şehir olma yolunda ilerleyeceğini vurgulayan Erdoğan, Denizli şehir hastanesinin ihalesini yapmaya hazırlandıklarını bildirdi. CHP'nin şehir hastanesinin Denizli yerine Manisa'ya yapılacağı yalanını uydurduğunu belirten Erdoğan, Manisa'daki şehir hastanesinin temelinin atıldığına işaret etti. Denizli şivesiyle "Az söyleyin, us söyleyin, inanılacak laf söyleyin" diyen Erdoğan, Denizlispor'a 40 bin kapasiteli bir stadyum kazandıracaklarını ifade etti. Hızlı trenin Denizli'ye de geleceğini dile getiren Erdoğan, projenin tamamlanmasıyla Denizli'nin turizminin, ticaretinin ve sosyal hayatının canlanacağını anlattı.

Cumhuriyet tarihinde 79 senede 6 bin 100 kilometre bölünmüş yol yapıldığını hatırlatan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Biz, şu 10 senede 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Farkımız bu. Biz icraat üretiriz, onlar laf üretir. Bu seçimin en önemli yanı, büyük medeniyet yolunda insan, demokrasi, şehir. Bu seçimin başlığı, bu. Bu seçimde daima millet, daima hizmet sloganı ile yola çıktık. Hedefi de açıkladım ama bunu beraber yapacağız. Bizim rotamızı siz çizdiniz, sizinle bunları halledeceğiz. Geçen gün paralel yapının gazeteleri bir tane başlık koymuş:  'Çocuklar tablet bilgisayarı istemiyor.' Yalan da olur da kuyruklusu bu kadar olmaz. Şu ana kadar bizim tablet bilgisayarlarımız yetişmiyor. Şu anda önümüzde 675 bin bilgisayar dağıtımı var. Şimdi ona hazırlanıyoruz ve arkadan 10 milyon tablet bilgisayarın ihalesine hazırlanıyoruz ama bu ana muhalefetin genel müdürü, elinde molotof kokteyl ile dolaşanları çok seviyor. Kusura bakmasınlar, benim onlara sevgim yok. Ben, onlar için sadece o molotof kokteyllerinden kurtulmalarını beklerim. Biz, şu yavrularımızda olduğu gibi ellerinde bilgisayarlarla karanlığı aydınlığa çevirecek gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz. İşte, ben şu tabloyu görünce gururlanıyorum. Başı açığı ile başı örtülüsü ile kardeşçe bir oldular, beraber oldular, iri oldular ve hep birlikte Türkiye oldular, tablo bu. Bunu yapacağız. Bunu başaracağız ve önümüze engel olmak isteyenlere de fırsat vermeyeceğiz."

-Notlar

Başbakan Erdoğan, mitingin gerçekleştirileceği Özay Gönlüm Meydanı'na otobüsle geldi. Sanatçı Uğur Işılak'ın seslendirdiği seçim şarkısıyla platforma çıkan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la vatandaşları selamladı.

Miting öncesinde AK Parti Denizli büyükşehir, ilçe ve belde belediye başkan adayları tek tek sahneye çağrılarak vatandaşlara tanıtıldı.

Başbakan Erdoğan'ın konuşması öncesinde vatandaşlara seslenen AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, miting alanında 100 hafızın bulunduğunu ve Erdoğan'ın konuşması sırasında hatim indireceklerini söyledi.

Erdoğan'ın konuşması sık sık "Recep Tayyip Erdoğan", "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla kesildi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının ardından mitinge katılan bakan ve milletvekilleri tek tek sahneye çağırıldı. Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la vatandaşlara karanfil dağıttı ve seçim şarkısına alkışlarıyla eşlik etti.

Miting alanında, "Türkiye'ye Operasyonların Asıl Nedeni Bu Olmasın? Ülkelerin Ekonomi Büyüme Hızları Almanya % 0,1, Fransa -0,2 , İspanya % 0,5, İngiltere % 0,3, Amerika % 0,6, Türkiye % 4", "Tarih Eğilip Bükülenleri Değil Dik Duranları Yazacak", "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Karanlıklar Üzerine Bir Güneş Gibi Doğan, Mazlumları Koruyan, Zalimlere Karşı Duran Dünyada Tek Lider Recep Tayyip Erdoğan" pankartları dikkati çekti.

Mitinge, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, milletvekilleri, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan da katıldı.

- Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Erdoğan: Kaset Üretmeye Devam Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muş'un Varto ilçesinde ilk kez bir kadın muhtar adayı
    04:45 Muş'un Varto ilçesinde ilk kez bir kadın muhtar adayı

    Muş'un Varto ilçesine 20 kilometre mesafede bulunan Çallıdere köyünde bir kadın, muhtar adayı oldu. 27 yaşındaki Bahar İncesu, köydeki sorunları çözmek ve gençlere yol göstermek amacıyla adaylığını ilan etti. İncesu, seçimle ilgili bilgileri almak üzere İlçe Seçim Kuruluna başvurdu. İncesu, ailesinin onayını aldıktan sonra 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimde muhtar adayı olacağını söyledi. Ayrıca, köyün yol sorununu çözmek için çalışmalar yapacağını ve gençlere devlet teşviklerini getirmek için çaba göstereceğini belirtti.

  • Başkan Günel: 'Bugün kına gecemiz, 31 Mart'ta düğünümüz var'
    02:40 Başkan Günel: 'Bugün kına gecemiz, 31 Mart'ta düğünümüz var'

    Kuşadası Belediye Başkanı ve CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala son büyük seçim mitingini binlerce Kuşadalının katılımıyla İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda yaptı. Başkan Günel, konuşmasında sevgi ve destek mesajları verirken, rakiplerine cevaplarını da sandıkta vereceklerini belirtti.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür
    02:17 Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür

    Aydın'ın Buharkent ilçesinde yapılan alt ve üst yapı çalışmaları ile sıcak asfalt çalışmalarından memnun olan vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

  • Ömer Günel, Kuşadası'nda büyük miting düzenledi
    02:14 Ömer Günel, Kuşadası'nda büyük miting düzenledi

    Kuşadası Belediye Başkanı ve CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala son büyük seçim mitingini binlerce Kuşadalının katılımıyla İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda yaptı. Kuşadalılar, ellerinde taşıdıkları meşale, döviz ve pankartlarla Başkan Ömer Günel'i coşkuyla karşıladı.

  • Almanya'da 35 parti ve siyasi oluşum Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılabilecek
    02:07 Almanya'da 35 parti ve siyasi oluşum Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılabilecek

    Almanya'da Federal Seçim Komisyonu, 35 parti ve siyasi oluşumun 9 Haziran'da yapılacak Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerine katılabilmesine onay verdi. Almanya'da yaşayan Türklerin öncülüğünde kurulan 'Çeşitlilik ve Uyanış için Demokratik İttifak' (DAVA) ile 'Yenilik ve Adalet için İttifak'ın (BIG) da aralarında bulunduğu 35 parti ve siyasi oluşum, AP seçimlerine girebilecek.

  • Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu İftar Programına Katıldı
    01:50 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu İftar Programına Katıldı

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler'in Çeştepe Mahallesi'nde düzenlenen iftara katıldı. Çerçioğlu'na CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve CHP Efeler Belediye başkan adayı Anıl Yetişkin eşlik etti.

  • Ankara'da bugün düzenlenecek 'Açık Yer Toplantısı' nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
    01:49 Ankara'da bugün düzenlenecek 'Açık Yer Toplantısı' nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

    Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün Keçiören ilçesinde düzenlenecek olan 'Açık Yer Toplantısı' nedeniyle saat 12.00'den itibaren etkinlik sona erene kadar, Anavatan Caddesi'nin Kızlarpınarı Caddesi, Özyurt Caddesi ve Gülbaba Caddesi keşişimi ile buraya açılan sokaklar araç trafiğine kapatılacak.

  • İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan: 'Pazar günkü seçimde şahsi ihtiraslarla adım atmayın'
    01:32 İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan: 'Pazar günkü seçimde şahsi ihtiraslarla adım atmayın'

    İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Biga ilçesinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, pazar günkü seçimde şahsi ihtiraslarla adım atılmaması gerektiğini belirtti. Turan, Türkiye'de büyük adımların atıldığını ve destek istediği adaylarla birlikte güvenoyu olacak adımların atıldığını ifade etti. Ayrıca, muhalefeti eleştirerek, MHP ile Cumhur İttifakı'nın devam ettiğini vurguladı.

  • Çevre Bakanı Özhaseki: Cumhuriyet tarihi boyunca birkaç misli fazlasını yapmış bir iktidara sahibiz
    01:26 Çevre Bakanı Özhaseki: Cumhuriyet tarihi boyunca birkaç misli fazlasını yapmış bir iktidara sahibiz

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerel seçimler öncesinde vatandaşlara hitap etti. Özhaseki, geçmişte yapılan hizmetlerin birkaç misli fazlasını gerçekleştirdiklerini belirtti ve Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi. Ayrıca, Türkiye'nin birçok alanda ilerleme kaydettiğini ve belediyecilikte çığır açtıklarını vurguladı.

  • Özhaseki: Kütahya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak
    01:18 Özhaseki: Kütahya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da yeni dönemde kentsel dönüşüm bekleyen mahallelerde ivedilikle çalışmaların başlanacağını ifade etti.


Advertisement