Ankara'da Siyasi Partiler Arasında Bayramlaşma Ziyaretleri Gerçekleşti - Son Dakika
Politika

Ankara'da Siyasi Partiler Arasında Bayramlaşma Ziyaretleri Gerçekleşti

Ankara\'da Siyasi Partiler Arasında Bayramlaşma Ziyaretleri Gerçekleşti

Ankara'da siyasi partiler, Ramazan Bayramı sebebiyle bayramlaşma için kabul ve ziyaret heyetleri oluşturdu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlığındaki heyet, AK Parti, DSP, CHP ve Yeniden Refah Partisi heyetlerini ağırladı.

11.04.2024 13:41  Güncelleme: 13:54

Ankara'da siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri gerçekleşti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlığındaki heyet, AK Parti, DSP, CHP ve Yeniden Refah Partisi heyetlerini ağırladı.

Ankara'da siyasi partiler, Ramazan Bayramı sebebiyle bayramlaşma için kabul ve ziyaret heyetleri oluşturdu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlığındaki heyet, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Yeniden Refah Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Demokratik Sol Parti'nin (DSP) heyetlerini parti genel merkezinde ağırladı. MHP heyeti, bayramlaşma için gelen parti heyetlerine çikolata ve baklava ikram etti.

AK Parti Milletvekili Zeynep Yıldız, Kadın Kolları MKYK Üyesi Derya Öztekin ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Salih Aydın'ı kabul eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

"Cumhur İttifakı'nın da oy kaybı söz konusu değil"

Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, yerel seçimlerin farklı dinamikleri olduğunu belirterek, "Burada millet tarafından bir uyarı oldu mu? Evet, oldu. Bu uyarılar anlaşıldı. Millet iradesine karşı kimsenin diyeceği bir şey yok. Sayın Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanı'mız da bu konularda çok güzel açıklamalar, değerlendirmeler yaptılar. Söylendiği şekilde Cumhur İttifakı'nın da oy kaybı söz konusu değil. Milliyetçi Hareket Partisi olarak İl Genel Meclisi yönetiminde yüzde 17 civarında oy aldık. Belediye Başkanlığında sayı olarak bakıldığında elbette kaybettiğimiz yerler var. Sayı olarak da çok önemli değişikler olmadı ama Belediye Başkanlıklarındaki etkenler oldukça farklı" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Milletvekili Yıldız ise şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye demokrasisinin tabiri caizse 'tıkır tıkır' işlediğini gösteren seçimlerden biri oldu. Seçim sonuçlarını demokratik olgunlukla karşılama hususunda da Cumhur İttifakı çok güzel bir sınav verdi. Hiçbir mazeret üretmeden, tartışmalara mahal vermeksizin 'milletimizin iradesi budur, milletimizin ferasetine ve incelikli mesaj verme kabiliyetine inanırız. Dolayısıyla milletimizin verdiği mesajı anlamaya çalışacağız' diyerek hiçbir mazeretin ardına sığınmaksızın ittifakımız büyük bir olgunlukla karşıladı."

Ziyaretler Yeniden Refah Partisi, Demokrat Sol Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi heyetlerinin kabulüyle noktalandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ankara'da Siyasi Partiler Arasında Bayramlaşma Ziyaretleri Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement