Son dakika haberi... Bakan Soylu, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Schinas'ı kabul etti - Son Dakika
Politika

Son dakika haberi... Bakan Soylu, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Schinas'ı kabul etti

Son dakika haberleri... Bakan Soylu, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Schinas'ı kabul etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa Komisyonu Göç ve Güvenlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Margaritis Schinas ve beraberindeki heyeti kabul etti.

19.11.2021 12:05  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Soylu, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Schinas'ı kabul etti

ANKARA - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa Komisyonu Göç ve Güvenlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Margaritis Schinas ve beraberindeki heyeti kabul etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa Komisyonu'nun Göç ve Güvenlik Politikalarının Koordinasyonundan Sorumlu Başkan Yardımcısı Margaritis Schinas ve beraberindeki heyeti Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Protokol Salonu'nda bir araya geldi. Soylu, basına kapalı gerçekleşen toplantıdan önce, Schinas'a GAMER'de kullanılan teknolojiler hakkında bilgi verdi. Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve Avrupa Birliği Dış İlişkiler Servisi Genel Müdürü Angelina Eichhorst'un yanı sıra iki taraftan birçok yetkilinin katıldığı heyetler arası toplantıda, güvenlik, terörizm, düzensiz göç konu başlıkları ve ikili ilişkiler ile güncel gelişmeler ele alındı.

Son dakika haberi... Bakan Soylu, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Schinas\'ı kabul etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Son dakika haberi... Bakan Soylu, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Schinas'ı kabul etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement