BAKAN KASAPOĞLU, AK PARTİ BAYRAKLI İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ - Son Dakika
Politika

BAKAN KASAPOĞLU, AK PARTİ BAYRAKLI İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

İZMİR'de 1'nci bölge 1'inci sıra milletvekili adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

18.04.2023 15:55  Güncelleme: 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'de 1'nci bölge 1'inci sıra milletvekili adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İzmir'de 1'nci bölgeden ilk sırada milletvekili adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu millet buluşmalarının devam ettiğini belirtip, "Bizi İzmir'in her yerinde görebilirsiniz. İzmirli hemşerilerime selamlarımı saygılarımı gönderiyorum. İnşallah bu buluşmalarımız milletimizin emrine hazır şekilde devam edecektir" dedi.

'BU SÜRECİ MİLLETİMİZLE YÜRÜTÜYORUZ'

Öte yandan Bakan Kasapoğlu, "İzmir'in yollarındayız. Hamd olsun halkımızla, milletimizle kucaklaşarak omuz omuza yürüyoruz. Dün Karaburun'daydık, Çeşme ve Seferihisar'da milletimizle buluştuk. Kucaklaşarak, hasbihal ederek İzmir'imizi, ilçelerimizi, semtlerimizi konuşarak hem yürüyoruz hem de milletimizi süreçlere bizzat katarak bu süreci birlikte yürütüyoruz. Bugün de Bayraklı'dayız. Bayraklı İzmir'in emek, alın teri noktasında sembol ilçelerinden biri. Milletimizle kucaklaşmaya geldik. Sevgi Yolu'nda yürüyeceğiz. Gençlerimizle kucaklaşacağız. Burada bir gençlik merkezi projemiz var. O çalışmamızı yerinde inceleyeceğiz. Torbalı'da, Selçuk'ta olacağız" ifadelerini kullandı.(DHA)

BAKAN KASAPOĞLU, AK PARTİ BAYRAKLI İLÇE BAŞKANLIĞI\'NI ZİYARET ETTİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika BAKAN KASAPOĞLU, AK PARTİ BAYRAKLI İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement