CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Meral Akşener'le henüz planlanan bir görüşme yok - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Meral Akşener'le henüz planlanan bir görüşme yok

İYİ Parti ve CHP'nin yerel seçimlerde ittifak yapıp yapmayacağı merak edilirken, Büyükdere Atatürk Fidanlığı'nın açılışına katılan CHP lideri Özgür Özel, ''Meral Akşener ile görüşme olacak mı?'' sorusuna, ''Henüz planlanan bir görüşme yok.'' yanıtını verdi. Özel ayrıca yaklaşan yerel seçimlere ilişkin, ''Üç büyükşehir adayımız dışında kimseye verilmiş herhangi bir sözüm yok.'' dedi.

26.11.2023 17:02  Güncelleme: 22:14

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Sarıyer'de Büyükdere Atatürk Fidanlığı'nın açılış törenine katıldı. Açılış töreninden sonra Özel, bir basın mensubunun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir görüşme yapıp yapmayacağı sorusuna, "Henüz planlanan bir görüşme yok." yanıtını verdi.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da bulunan 81 CHP'li İl Başkanı ile Sarıyer'de Büyükdere Atatürk Fidanlığı'nın açılış törenine katılarak burada bir konuşma yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı İmamoğlu Sarıyer'de açılış törenine katıldı

"HENÜZ PLANLANAN BİR ŞEY YOK"

Özel konuşmasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile açılışını yaptıkları fidanlığı gezdi. Bu sırada bir basın mensubu Özel'e, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir görüşme yapıp yapmayacakları konusunda soru yöneltti. Özel soruya, "Henüz planlanan bir şey yok." yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı İmamoğlu Sarıyer'de açılış törenine katıldı

"ÜÇ BÜYÜKŞEHİR ADAYIMIZ DIŞINDA KİMSEYE VERİLMİŞ BİR SÖZÜM YOK"

Öte yandan CHP lideri Özel "CHP İl Başkanları İstanbul Buluşması" programında yerel seçimden beklentilerini anlatarak, "Bu süreci barış içinde, dostluk içinde, sadece yerel seçim başarısına hedeflenerek doğru adayların belirlenmesi ve sürecin kırgını küskünü olmadan, geride kimseyi bırakmadan, 2019'daki başarıyı tekrar eden değil aşan bir noktada hep birlikte başarmaya mecbur olduğumuz bir süreci yöneteceğiz. Bunun için ben genel başkan olarak söylüyorum önceki genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun ilan ettiği, bizim de sahiplendiğimiz üç büyükşehir adayımız dışında kimseye verilmiş herhangi bir sözüm yok. Verilmiş bir tek sözüm var kendime ve partime. Yerel seçimlerde başarılı olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız." dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Akşener'le henüz planlanan bir görüşme yok
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

"MERAL ABLAM İLE BERABER PEK ÇOK ZORLUĞU AŞACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Öte yandan Özgür Özel geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında, "İYİ Parti ve CHP yerel seçimler için anlaşabilir mi?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Yerel seçimlerde iş birlikleri yapmalıyız. Kaybettirecek formüller üzerinde durmak bize yakışmaz. Ben Meral Hanım'la, Sayın Genel Başkan'ımızla, onun deyimiyle Meral Ablam ile beraber pek çok zorluğu aşacağımıza inanıyorum. Bunun için de ben üzerime ne düşüyorsa yapacağım. Umutla baktığım bir süreç. Mümkün olan en kısa sürede yapmalıyız. Olmazsa dünyanın sonu değil.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Meral Akşener\'le henüz planlanan bir görüşme yok
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Meral Akşener'le henüz planlanan bir görüşme yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement